/

Temple Sagrat, el còctel amb Oli de Mallorca amb accent mexicà

Gabriela Mijas i Cristian Balta d’Agabar Cocktail Bar fusionen Mallorca i Mèxic amb un combinat mediterrani

Els coctelers Gabriela Mijas i Cristian Balta han presentat Temple Sagrat, el còctel creat per a Oli de Mallorca. L’acte ha tengut lloc el dimecres 1 de juny a Agabar Cocktail Bar.

Treballar amb un producte de qualitat tan lligat a la tradició i cultura de Mallorca com és l’oli d’oliva verge extra amb denominació d’origen, ha servit d’inspiració a Gabriela i Cristian per obtenir una fusió perfecta entre els sabors de la nostra illa i el Mèxic que tant admiren.

Així, Temple Sagrat es presenta en forma de glop aperitiu saludable elaborat amb ingredients que parlen de la dieta mediterrània, com ara l’Oli de Mallorca i la tomàtiga, i també amb l’accent mexicà que aporten el tequila i l’alvocat.

Per a l’elaboració de Temple Sagrat, d’entre les varietats emparades sota la denominació d’origen, s’han inclinat per un monovarietal piqual amb el qual aconsegueixen aportar al conjunt de la beguda interessants notes coentes i sedoses.

Matisos que han pogut apreciar els assistents a la presentació, elaboradors i convidats, entre ells Mae de la Concha, consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació; Jaume Alzamora, conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local; Aram Ortega, director general de Sobirania Alimentària; Fernando Fernández, director general d’Agricultura i Miquel Coll, president d’APAEMA.

Agabar Cocktail Bar
Després de tan sols sis mesos des de l’obertura d’Agabar Cocktail Bar per part de Gabriela Mijas i Cristian Balta i la seva proposta al voltant els destil·lats d’agave i cocteleria d’autor, els ha situat entre les cocteleries imprescindibles de Palma.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat