//

Festival d’hamburgueses a sa Comuna de Lloret

Sa Comuna de Lloret acollirà un festival d'hamburgueses gurmet aquest mes de novembre, organitzat per Chefsin

Sa Comuna de Lloret acollirà un festival d’hamburgueses gurmet aquest mes de novembre, organitzat per Chefsin. En aquest Peccata Minuta, quatre cuiners oferiran creacions pròpies i exclusives, unes hamburgueses de qualitat que seran generoses pel que fa a la quantitat.

La cita tendrà lloc el dissabte 22 de novembre, a partir de les 20 hores. La cita comptarà amb la música de DJ T-Mark. El preu de l’entrada és de 35 euros i es pot adquirir al web de Chefsin. L‘entrada inclou l’hamburguesa gurmet, l’acompanyament, dues begudes i les postres, a més de gaudir d’un espai natural únic amb punxadiscos.

Els participants són Ariadna Salvador (Ninumà), David Moreno (Can Simoneta), David Morillas (Oseo) i Borja Salas (sa Comuna).

Les hamburgueses que hi trobareu

Ariadna Salvador al capdavant de Ninumà, proposa una hamburguesa feta amb carn de vaca de maduració prolongada, complementada per una salsa de cirera, ceba vermella i formatge cheddar seleccionat, tot plegat servit amb una guarnició de col llombarda fresca.

David Moreno, xef de Can Simoneta (reconegut amb un Sol Repsol), presenta per a l’ocasió una burger elaborada amb costella de vedella, formatge fumat i un toc de xile, que es completa amb un guacamole amanit amb mango i acompanyament de totopos cruixents.

Des d’Óseo, establiment ubicat al Secar de la Real de Palma, David Morillas aposta per una hamburguesa de porc, formatge blau i enciam envinagrat, tot cobert amb una salsa artesana de sobrassada de porc negre, i un complement original de carabassa cruixent arrebossada amb espècies.

La proposta de Borja Salas, de Sa Comuna, és una tartufo burger smash de vedella, acompanyada d’una saborosa una salsa de tòfona, xampinyons saltats, formatge gouda i trossets de bacó, acabada amb patates palla.

Sens dubte una proposta per gaudir d’un bon ambient i d’una bona hamburguesa original i ben bona.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat