Patates braves

1 min. de lectura

Començarem pelant les patates i tallant-les a daus.

Abocarem les patates quan l´oli estigui calent i les fregirem a poc foc temperat

Bacallà amb mel i mostassa

1 min. de lectura

Aquesta és una recepta que férem fa dos anys per celebrar el cap d'any. Està extreta de la revista Cuina i és

Suquet de sobrassada

1 min. de lectura

Xaparem les galetes per la meitat i les empastifarem amb pasta de sobrassada. Les col·locarem dins una plata refractària i les regarem

Galetes d’oli

3 mins de lectura
1

Foneu el llevat dins l’aigua tèbia amb les mans fins que estigui ben dissolt. Afegiu-hi l’oli i la sal i mesclau-ho. Incorporau

Torrades d’escalivada

1 min. de lectura

Torrarem els pebres i les albergínies i en ser fred tot ho pelarem i ho farem trinxes. Després ho amanirem amb oli

Hamburguesa completa

1 min. de lectura

Per començar hem de preparar la carn capolada, que la podeu comprar de vedella, de porc, mesclada, de xot o de pollastre

1 3 4 5