Començarem pelant les patates i tallant-les a daus.
Abocarem les patates quan l´oli estigui calent i les fregirem a poc foc temperat
Començarem pelant les patates i tallant-les a daus.
Abocarem les patates quan l´oli estigui calent i les fregirem a poc foc temperat
Aquest plat és molt senzill de preparar, sa i boníssim. També podeu emprar un altre marisc.
Primer de tot, hem de fer net
Primer de tot cal netejar les albergínies i tallar-les en rodanxes fines (d’uns 2-3 mm). Per facilitar el tall de les albergínies,
Aquesta és una recepta que férem fa dos anys per celebrar el cap d'any. Està extreta de la revista Cuina i és
Xaparem les galetes per la meitat i les empastifarem amb pasta de sobrassada. Les col·locarem dins una plata refractària i les regarem
Foneu el llevat dins l’aigua tèbia amb les mans fins que estigui ben dissolt. Afegiu-hi l’oli i la sal i mesclau-ho. Incorporau
Torrarem els pebres i les albergínies i en ser fred tot ho pelarem i ho farem trinxes. Després ho amanirem amb oli
Per començar hem de preparar la carn capolada, que la podeu comprar de vedella, de porc, mesclada, de xot o de pollastre
