Crema de col lombarda

1 min. de lectura
1

Entrant/Cremes i sopesBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: – 1 col lombarda petita (800 g sense el tronxo) – 1 ceba mitjana –

Copa de tardor

2 mins de lectura

Postres/Baixa/Ingredients: Per a 4 raccions – 250 g de puré de castanyes – 300 g de nata líquida per muntar – 60

Llom amb salsa de pastanaga i ceba

1 min. de lectura

/CarnBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones – 8 trossos de llom – 1 ceba – 12 pastanagues – 1

Pomes de Halloween recobertes de caramel

1 min. de lectura

Postres/Baixa/Menys de 30 minutsIngredients – 225 g de sucre – 180 mil·límetres d’aigua – 120 mil·límetres de golden syrup (marca Lyle’s) –

Bunyols de forat de patata

1 min. de lectura
1

La nit del 20 al 21 d'octubre és costum que els al·lots rondin les nines amb cançons i que aquestes els ofereixin

Calamarata

1 min. de lectura

/Marisc i peix/PastaBaixa/Entre 30 i 60 minutsLa calamarata és una pasta amb forma de anells de calamars amb una salsa de calamars.

Pasta amb cervesa i salsitxa

2 mins de lectura

Per començar, treieu la pell a la salsitxa, esmicoleu-la i coeu-la en una paella amb un raig d’oli (molt poc)...

Tòfones de xocolata

1 min. de lectura
1

Aquestes postres són molt bones de fer, però s'ha de tenir un poc de paciència.

Primer hem de fondre la xocolata i

Arròs melós de primavera

2 mins de lectura

Pelau la ceba i picau-la ben fina. Ratllau la tomàtiga. Salpebrau la carn. Esflorau els xítxeros. Netejau el carabassó i tallau-lo a

Orada a la sal amb Thermomix

1 min. de lectura

Aquesta recepta és molt, molt senzilla, ja que és fa en un moment i a més no hem d'escatar les orades, basta

Suquet de sobrassada

1 min. de lectura

Xaparem les galetes per la meitat i les empastifarem amb pasta de sobrassada. Les col·locarem dins una plata refractària i les regarem

Robiols

1 min. de lectura

Els robiols són unes de les postres típiques de Pasqua.

Per fer la pasta hem de mesclar els ingredients dins un bol

Sípia amb ceba

1 min. de lectura

Primer de tot tallam les sípies a daus, tallam les cebes a juliana i ratllam les tomàtigues.

Després, dins una greixonera mitjana

Torrades d’escalivada

1 min. de lectura

Torrarem els pebres i les albergínies i en ser fred tot ho pelarem i ho farem trinxes. Després ho amanirem amb oli

Salmó a la planxa

1 min. de lectura

Aquest plat és dels més senzills de preparar que he provat de fer mai.

El salmó és un peix molt greixós i, per