Entrant/Cremes i sopesBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: – 1 col lombarda petita (800 g sense el tronxo) – 1 ceba mitjana –
Postres/Baixa/Ingredients: Per a 4 raccions – 250 g de puré de castanyes – 300 g de nata líquida per muntar – 60
/CarnBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones – 8 trossos de llom – 1 ceba – 12 pastanagues – 1
Postres/Baixa/Menys de 30 minutsIngredients – 225 g de sucre – 180 mil·límetres d’aigua – 120 mil·límetres de golden syrup (marca Lyle’s) –
Bunyols de forat de patata
1 min. de lectura
1 La nit del 20 al 21 d'octubre és costum que els al·lots rondin les nines amb cançons i que aquestes els ofereixin
Calamarata
1 min. de lectura
/Marisc i peix/PastaBaixa/Entre 30 i 60 minutsLa calamarata és una pasta amb forma de anells de calamars amb una salsa de calamars.
Una recepta deliciosa per la qual tornareu bojos.
Per començar, treieu la pell a la salsitxa, esmicoleu-la i coeu-la en una paella amb un raig d’oli (molt poc)...
Tòfones de xocolata
1 min. de lectura
1 Aquestes postres són molt bones de fer, però s'ha de tenir un poc de paciència.
Primer hem de fondre la xocolata i
Pelau la ceba i picau-la ben fina. Ratllau la tomàtiga. Salpebrau la carn. Esflorau els xítxeros. Netejau el carabassó i tallau-lo a
Recepta de crespells
1 min. de lectura
2 Els crespells són uns dels postres típics de Pasqua.
Aquesta recepta és molt, molt senzilla, ja que és fa en un moment i a més no hem d'escatar les orades, basta
Xaparem les galetes per la meitat i les empastifarem amb pasta de sobrassada. Les col·locarem dins una plata refractària i les regarem
Els robiols són unes de les postres típiques de Pasqua.
Per fer la pasta hem de mesclar els ingredients dins un bol
Primer de tot tallam les sípies a daus, tallam les cebes a juliana i ratllam les tomàtigues.
Després, dins una greixonera mitjana
Torrarem els pebres i les albergínies i en ser fred tot ho pelarem i ho farem trinxes. Després ho amanirem amb oli
El pamboli és un dels plats més típics de les nostres contrades i un dels més senzills de fer. De fet, normalment
Aquest plat és dels més senzills de preparar que he provat de fer mai.
El salmó és un peix molt greixós i, per