///

Júlia Pou Pascual presenta el llibre Receptes mallorquines veganes

Es presentarà al cafè Can Lliro de Manacor dia 1 de setembre

Júlia Isabel Pou Pascual presentarà dia 1 de setembre el seu llibre titulat Receptes mallorquines veganes, una obra editada per Purpurina Editorial. La cita tendrà lloc al popular cafè Can Lliro de Manacor (carrer de Joan Lliteres), a les 19.30 hores.

L’obra ofereix un bon ventall de receptes, des de conserves fins a plats freds i calents, com també propostes dolces. Júlia Pou va néixer a Manacor el 1999 i és estudiant de Medicina. Ara bé, la gastronomia de Mallorca és la seva curolla; per això, ha decidit escriure aquest llibre des d’una perspectiva vegana.

A més, l’autora ha tengut el suport de Miquela Pascual, sa mare, per elaborar les receptes i ha il·lustrat el llibre amb les imatges de Núria Sánchez. Així mateix, els plats fotografiats destaquen la feina d’artesans de Mallorca, ja que hi apareixen els teixits de Bel Gomila i la ceràmica d’Anastàsia Egorova i Maria Riera.

El pròleg de l’obra és de Júlia Medina, musicòloga, professora de música i amiga de l’autora, que presentarà el llibre juntament amb Marga Serrano, responsable de l’editorial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat