Pa miracle

2 mins de lectura

Aquesta recepta és per a principiants, se’l sol anomenar “pa miracle”. No necessita temps de tova ni amassat. No necessitam cap panificadora

Pa de pita

1 min. de lectura

Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.

La recepta d'aquest pa és idèntica

Barres de pa integrals

1 min. de lectura

Primer prepararem el llevat, mesclant els 160g de farina integral, els 160g d'aigua i els 2,5g de llevadura. Ho mesclarem bé i

Oli de ceps

1 min. de lectura

En un got d'oli de gust suau, afegir un terç de got de ceps tallats a daus. Deixar un dia sencer a

Rovellons a la llauna

1 min. de lectura

Un cop nets els rovellons, tallant el peu, donant-hi uns copets i , si cal, humitejant-los amb un drap o paper, evitant

Lasanya de rovellons

1 min. de lectura

Fregir una ceba tendra gran tallada ben petita en quatre cullerades d'oli de ceps. Després, afegir dos grans d'all tallades ben petites

Torrada de bolets i ou

1 min. de lectura

Talleu a trossos petits l'all i saltegeu-los en una paella amb l'oli. Afegiu-hi els bolets i deixeu-los fins que s'hagi evaporat l'aigua

Pastís de creps amb bolets

3 mins de lectura

Comencem preparant les creps:

Passem pel sedàs la farina i la sal i les posem en un bol. Hi afegim els ous. Amb

Crema de carabassa amb poma i curri

1 min. de lectura

Una proposta per quan arribin els dies de més fred, que sembla que enguany l'hivern no vol venir!

1. Tallarem la ceba en

Saltejat de carbassa

1 min. de lectura
1

Preparació:
-Peleu la carbassa.
-Traieu les pipes de la carbassa.
-Talleu la carbassa a daus.
-Bulliu els daus de carbassa amb aigua i una mica de

Paté de carabassa i nous

1 min. de lectura

Encendrem el forn a 180ºC
Trossejarem la carabassa i la ceba i les posarem en una palangana de forn. Salpebrarem, Ho amanirem amb

Pastís de tombet

2 mins de lectura

Netejau i tallau a làmines les albergínies i els carabassons. Salau-los i posau-los a degotar durant almenys ½ hora.