Aquesta recepta és per a principiants, se’l sol anomenar “pa miracle”. No necessita temps de tova ni amassat. No necessitam cap panificadora
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
La recepta d'aquest pa és idèntica
Primer prepararem el llevat, mesclant els 160g de farina integral, els 160g d'aigua i els 2,5g de llevadura. Ho mesclarem bé i
Escaldeu els llagostins en aigua calenta. Peleu-los, extraieu-los l'intestí central i munteu les broquetes punxant els llagostins per llarg.
En un got d'oli de gust suau, afegir un terç de got de ceps tallats a daus. Deixar un dia sencer a
Un cop nets els rovellons, tallant el peu, donant-hi uns copets i , si cal, humitejant-los amb un drap o paper, evitant
Saltem els bolets amb oli d' oliva. Hi afegim les cloïsses, el raig de xerés i la branqueta de timó o romaní.
En
* De la crema:
-Pelar els moniatos i la pastanaga i tallar-los a rondanxes no gaire gruixudes i reservar.
-Tallar la ceba a mitges
Fregir una ceba tendra gran tallada ben petita en quatre cullerades d'oli de ceps. Després, afegir dos grans d'all tallades ben petites
Talleu a trossos petits l'all i saltegeu-los en una paella amb l'oli. Afegiu-hi els bolets i deixeu-los fins que s'hagi evaporat l'aigua
Comencem preparant les creps:
Passem pel sedàs la farina i la sal i les posem en un bol. Hi afegim els ous. Amb
Una proposta per quan arribin els dies de més fred, que sembla que enguany l'hivern no vol venir!
1. Tallarem la ceba en
Saltejat de carbassa
Preparació:
-Peleu la carbassa.
-Traieu les pipes de la carbassa.
-Talleu la carbassa a daus.
-Bulliu els daus de carbassa amb aigua i una mica de
Per a la crema de bròquil , piquem els porros i el carbassó ( amb pell ) i el col · loca'ls
Encendrem el forn a 180ºC
Trossejarem la carabassa i la ceba i les posarem en una palangana de forn. Salpebrarem, Ho amanirem amb
En una paella sofregim la part blanca dels porros tallats petits, el llorer i el pebre coent. Ho reservam. A la mateixa
En una olleta, sofregim una mica el porro amb oli d’oliva i a continuació hi afegim la carbassa a trossets, ho sofregim
Netejau i tallau a làmines les albergínies i els carabassons. Salau-los i posau-los a degotar durant almenys ½ hora.