Posau les molles de pa dins un bol. Pelau les tomàtigues i trossejau-les. Abocau-les damunt el pa (perquè es vagi amarant i
Pastís de peix
Untau un motlle de plum cake amb mantega. Posau el peix dins una olla amb aigua que el cobreixi.
Escapçau les magranetes i buidau-les, però amb compte que no es foradin. Ha de quedar una capa de pasta de devers un
Croquetes de xampinyons
Fregiu en una mica d'oli i mantega, una ceba mitjana i un gra d'all tallats ben petits. Quan estiguin fregits, afegiu-hi 200
En mitja llesca de pernil, enrotllat pinya i mango tallats a bastons fins. Punxar amb un escuradents
Bulliu 8 cors de carxofa mitjans. Mentrestant, fregiu en una mica d'oli una ceba mitjana tallada ben petita i dos grans d'all
Sobre una llesca de pa torrat, posau-hi unes tires de pebrot escalivat i un seitó en vinagre.
Barquetes d’ous de guàtlera i sobrassada amb mel i romaní
Per començar posam dins una paella la sobrassada i amb l’ajuda d’una cullera de fusta, l’anam torrant a foc mitjà. Hem de
Per començar, untarem generosament de formatge, quatre de les sis llesques del pa de motlle. Després, les col·locarem unes sobre les altres
Roses cruixents
Elaboració de la poma:
(Idea extreta de Martha Stewart's Pies & Tarts)
1. Posem a bullir un litre d'aigua amb el sucre i el
Mini muffins de pernil salat
Tallau a trossets petits de pa de barra i repartiu-la en els motllos de silicona. Després, afegiu els daus de pernil, la
1. Per cada cassoleta de pasta fil·lo, dividirem cada làmina en 4 parts i les pintarem amb mantega desfeta. Les col·loquem una
Untam de formatge crema la llesca de pa xapata. Després posam el formatge de cabra a la planxa, el dauram lleugeramanet i
Damunt una llesca de pa torrat, hi col·locam tires de pebres vermells torrats, amanits amb sa,l all i oli. Hi posam damunt
Encalentim el forn a 180ºC. Tallam la poma en 8 trossos i els dauram la en una paella amb una mica d’oli.
Dessalau el bacallà durant 48 h, canviant-li l’aigua 3-4 vegades al dia. Eixugau-lo i posau-lo a macerar en oli d’oliva durant 24
Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga
Afegim un raig d'oli d'oliva i, a continuació, la ceba, el juvert i els allets picats...