Salmorejo

1 min. de lectura
2

Posau les molles de pa dins un bol. Pelau les tomàtigues i trossejau-les. Abocau-les damunt el pa (perquè es vagi amarant i

Pastís de peix

2 mins de lectura
1

Untau un motlle de plum cake amb mantega. Posau el peix dins una olla amb aigua que el cobreixi.

Ous al niu

2 mins de lectura

Escapçau les magranetes i buidau-les, però amb compte que no es foradin. Ha de quedar una capa de pasta de devers un

Croquetes de xampinyons

1 min. de lectura
1

Fregiu en una mica d'oli i mantega, una ceba mitjana i un gra d'all tallats ben petits. Quan estiguin fregits, afegiu-hi 200

Niu de carxofa

1 min. de lectura

Bulliu 8 cors de carxofa mitjans. Mentrestant, fregiu en una mica d'oli una ceba mitjana tallada ben petita i dos grans d'all

Roses cruixents

3 mins de lectura
1

Elaboració de la poma:
(Idea extreta de Martha Stewart's Pies & Tarts)

1. Posem a bullir un litre d'aigua amb el sucre i el

Mini muffins de pernil salat

1 min. de lectura
1

Tallau a trossets petits de pa de barra i repartiu-la en els motllos de silicona. Després, afegiu els daus de pernil, la

Barqueta de formatges i nabius

1 min. de lectura

Untam de formatge crema la llesca de pa xapata. Després posam el formatge de cabra a la planxa, el dauram lleugeramanet i

Barquetes de bacallà marinat

1 min. de lectura

Dessalau el bacallà durant 48 h, canviant-li l’aigua 3-4 vegades al dia. Eixugau-lo i posau-lo a macerar en oli d’oliva durant 24

Còctel de gambes

2 mins de lectura

Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga