Entrant/Cremes i sopesBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: – 1 col lombarda petita (800 g sense el tronxo) – 1 ceba mitjana –
Una recepta deliciosa per la qual tornareu bojos.
Preparau primer la base: mesclau el sucre i la sal amb la cullerada d'aigua.Tamisau la farina i mesclau-la amb la mantega amb
Galetes d’oli
Foneu el llevat dins l’aigua tèbia amb les mans fins que estigui ben dissolt. Afegiu-hi l’oli i la sal i mesclau-ho. Incorporau
Nosaltres, a casa, sempre feim un poquet la carn i els pesols per a que el temps de cocció al forn sigui
Barrejam la maionesa i el kètxup. En reservam dues cullerades a part i el que queda ho mesclam amb les gambes, les
Flam de pastanaga amb salsa d’ametlles
Es tracta d´un entrant, però també es pot emprar com a postres.
Per començar, encalentim 10 grams de mantega en una paella i
Aquesta recepta és molt senzilla i bona. Primer de tot tallam el porro a trossos redons i el posam a bullir amb
És una recepta fresca i molt bona de preparar.
Primer de tot trituram les tomàtigues fins que n´obtinguem una pasta. Salpebram les
Xips d’albergínia amb sal gruixada i mel negra
Primer de tot cal netejar les albergínies i tallar-les en rodanxes fines (d’uns 2-3 mm). Per facilitar el tall de les albergínies,
Xaparem les galetes per la meitat i les empastifarem amb pasta de sobrassada. Les col·locarem dins una plata refractària i les regarem
Torrarem els pebres i les albergínies i en ser fred tot ho pelarem i ho farem trinxes. Després ho amanirem amb oli
Primer de tot hem de fer la pasta, posarem dins una font, el tassó d´aigua, el tassó d´oli, el suc de mitja
Primer de tot hem de fer la pasta. Posarem dins una font, el tassó d´aigua, el tassó d'oli, el suc de mitja
El peix escabetxat és un plat molt típic de Mallorca, està pensat perquè el peix es conservi i es pugui conservar fora
Dins un recipient fondo mesclau l´oli, el saïm i l´aigua. Anau afegint farina i mesclant amb les mans fins que us quedi
Començarem pelant les patates i tallant-les a daus.
Abocarem les patates quan l´oli estigui calent i les fregirem a poc foc temperat