Crema de col lombarda

1 min. de lectura
1

Entrant/Cremes i sopesBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: – 1 col lombarda petita (800 g sense el tronxo) – 1 ceba mitjana –

Galetes d’oli

3 mins de lectura
1

Foneu el llevat dins l’aigua tèbia amb les mans fins que estigui ben dissolt. Afegiu-hi l’oli i la sal i mesclau-ho. Incorporau

Panades de Pasqua

1 min. de lectura

Nosaltres, a casa, sempre feim un poquet la carn i els pesols per a que el temps de cocció al forn sigui

Pastís d’estiu

1 min. de lectura

Barrejam la maionesa i el kètxup. En reservam dues cullerades a part i el que queda ho mesclam amb les gambes, les

Nius verds de mozzarella

1 min. de lectura

És una recepta fresca i molt bona de preparar.

Primer de tot trituram les tomàtigues fins que n´obtinguem una pasta. Salpebram les

Suquet de sobrassada

1 min. de lectura

Xaparem les galetes per la meitat i les empastifarem amb pasta de sobrassada. Les col·locarem dins una plata refractària i les regarem

Torrades d’escalivada

1 min. de lectura

Torrarem els pebres i les albergínies i en ser fred tot ho pelarem i ho farem trinxes. Després ho amanirem amb oli

Coca de trempó

2 mins de lectura

Primer de tot hem de fer la pasta, posarem dins una font, el tassó d´aigua, el tassó d´oli, el suc de mitja

Guacamole

1 min. de lectura
2

Pelam els alvocats, millor si abans els donam un massatge amb els dits o els rodam una mica per la taula, es

Peix escabetxat

1 min. de lectura

El peix escabetxat és un plat molt típic de Mallorca, està pensat perquè el peix es conservi i es pugui conservar fora

Cocarrois amb ceba

4 mins de lectura

Dins un recipient fondo mesclau l´oli, el saïm i l´aigua. Anau afegint farina i mesclant amb les mans fins que us quedi

Patates braves

1 min. de lectura

Començarem pelant les patates i tallant-les a daus.

Abocarem les patates quan l´oli estigui calent i les fregirem a poc foc temperat