Aquesta recepta de pastís de verdures és senzilla i bona de fer. La part que duu una mica més d'elaboració és tallar
El xató és un dels plats tradicionals catalans més populars. Se sol consumir a l'hivern, concretament en l'època de Carnestoltes i Quaresma,
La coca de recapte o coca de verdures és una coca salada que duu hortalisses escalivades a damunt, típicament pebrera o pebrot,
Trinxat és un plat de la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra fet a base de bullir patata i col i després triturar
Les algues són molt valorades en la cuina actual pel sabor i per la textura
Les croquetes casolanes solen ser un encert que et poden treure de diferents fregats, des d’uns entrants a un sopar improvisat. En
Posam a encalentir el forn, a 200 graus. Mentrestant, tallam els moniatos per la meitat, per la part més llargaruda.
La recepta més senzilla que et puguis imaginar.
Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu aquesta.
Panades de sípia, una recepta de cuina mallorquina
7 mins de lectura
1 És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,
Tallau el llom a trinxes (o com us agradi més) i trempau-lo amb sal, oli i pebre bord.
Granada de carabassons
2 mins de lectura
2 Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.
Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.
Poseu les gambes a descongelar una hora abans dins del frigorífic.
Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls
En primer lloc, i amb 24 hores d'antel·lació, preparem la massa mare. Barregem la farina, l'aigua i el llevat, ho pastem i
Aquesta recepta és per a principiants, se’l sol anomenar “pa miracle”. No necessita temps de tova ni amassat. No necessitam cap panificadora
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
La recepta d'aquest pa és idèntica