Les pomes al forn amb canyella són unes postres econòmiques. A més a més, és una recepta molt senzilla de preparar. Les pomes més adequades per a rostir són les de la casta Reinetes, tot i que hi ha gent que també les fa amb les Fuji o les Gala. Això dependrà del gust de cada un.
Per a 4 persones
Ingredients
- 4 pomes
- 2 branquetes de canyella
- 1 cullerada de sucre bru (si les voleu menys calòriques, sempre podeu substituir el sucre per estèvia o afegir-hi algun edulcorant natural com ara la mel).
- 20 grams de mantega
Elaboració:
En primer lloc, preescalfau el forn a uns 180 graus. Mentre s’escalfa, rentau les pomes i llevau-hi el cor amb un ganivet, sempre amb cura de no travessar tota la base. Emplenau el buit resultant amb una mescla feta amb el sucre i mantega.
Després, posau-hi la branca de canyella. Abans de ficar-les al forn, regau les pomes amb una miqueta d’aigua per evitar que es cremin. Rostiu-les devers 45 minuts.
Imatge: istock