Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

En motiu del Dia de les Illes Balears, l’empresa Tres Serveis Culturals i el blog Ajonegro ha organitzat la jornada gastronòmica Quatre peixos, quatre Illes.

La cita es durà a terme el diumenge dia 1 de març, de les 11 a les 17 hores, i tendrà com a protagonistes a vuit tapes que elaboraran Toñi Ibáñez, d’Es Caló (Formentera); Samuel Galdón, de La Era (Eivissa); Miquel Sánchez, de Smoix (Menorca), i  Ariadna Salvador i Pau Navarro, de Clandestí (Mallorca).

Faran 8 tapes diferents, entre les quals hi trobareu suquet de càntera, coca de gató o gatet de mar, taco de mòllera arrebossada, aguit d’ase amb ciurons, entre altres. La gràcies és que assaborireu plats amb peixos que es diuen de rebuig, però que realment són una autèntica delícia.

El lloc on se celebrarà aquesta activitat és el restaurant Clandestí de Palma i les tapes es vendran a 5 euros cada una, en format de mitja ració.