Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Aquest exclusiu restaurant, té com a objectiu la satisfacció del client a través d’una cuina mediterrània amb una clara influència oriental dirigida per l’experimentat xef Paco Robles.

S’Oronella Restaurant està situat costat de l’hotel Sentit Pula Suites i té vuit taules que s’han mimetitzat amb l’entorn i des de les quals els comensals, que estan integrats en la natura de Son Servera, podran tenir vistes al mar.

A més, en el seu objectiu per oferir una experiència única, S’Oronella Restaurant ha cuidat tots els detalls des de la cristalleria fins a la vaixella i coberteria inspirades en les diferents fases lunars. .

Per acudir a S’Oronella Restaurant cal fer la reserva per telèfon o mitjançant el seu web. El reduït aforament, de tan sols vuit taules, i l’afany d’oferir un producte i atenció de màxima qualitat obliguen a comptar amb una preparació prèvia per part de l’equip de S’Oronella.

View larger map