/CarnMitjana/Més de 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones – 1 tros de porcella d’aproximadament 1 quilo – 3 alls
Preparau primer la base: mesclau el sucre i la sal amb la cullerada d'aigua.Tamisau la farina i mesclau-la amb la mantega amb
Tòfones de xocolata
Aquestes postres són molt bones de fer, però s'ha de tenir un poc de paciència.
Primer hem de fondre la xocolata i
Dins un recipient fondo mesclau l´oli, el saïm i l´aigua. Anau afegint farina i mesclant amb les mans fins que us quedi
Posarem dins el tassó la gelatina neutre, l'aigua i el sucre. Ho programarem 5 minuts, a 100 graus, velocitat 2.
Després, incorporarem el
Primer de tot, agafam una olla petita, abocamm l'aigua i hidratam tota la gelatina neutra. Un cop hidratada, posam l'olla al foc
Primer de tot tallam les sípies a daus, tallam les cebes a juliana i ratllam les tomàtigues.
Després, dins una greixonera mitjana
Preparació del farcit:
Sofregim la ceba en una paella. Hi afegim els llagostins i els salpebram. Quan agafin color, hi afegim la farina
Primer de tot, feis la massa mare: foneu el llevat premsat en l’aigua. Afegiu-hi la farina de força i mesclau bé tots