Tòfones de xocolata

1 min. de lectura
1

Aquestes postres són molt bones de fer, però s'ha de tenir un poc de paciència.

Primer hem de fondre la xocolata i

Cocarrois amb ceba

4 mins de lectura

Dins un recipient fondo mesclau l´oli, el saïm i l´aigua. Anau afegint farina i mesclant amb les mans fins que us quedi

Gominoles amb Thermomix

1 min. de lectura

Posarem dins el tassó la gelatina neutre, l'aigua i el sucre. Ho programarem 5 minuts, a 100 graus, velocitat 2.

Després, incorporarem el

Gominoles artesanes

1 min. de lectura

Primer de tot, agafam una olla petita, abocamm l'aigua i hidratam tota la gelatina neutra. Un cop hidratada, posam l'olla al foc

Sípia amb ceba

1 min. de lectura

Primer de tot tallam les sípies a daus, tallam les cebes a juliana i ratllam les tomàtigues.

Després, dins una greixonera mitjana

Llomillo farcit de llagostins

2 mins de lectura

Preparació del farcit:
Sofregim la ceba en una paella. Hi afegim els llagostins i els salpebram. Quan agafin color, hi afegim la farina

Ensaïmada d’albercocs

5 mins de lectura

Primer de tot, feis la massa mare: foneu el llevat premsat en l’aigua. Afegiu-hi la farina de força i mesclau bé tots