/

Concurs Mossegades. Abril 2014

Pasqua ja és aquí i a Mallorca ho celebram amb panades, rubiols i crespells. Participa amb les receptes de pasqua que més t’agradin. Volem coneixer les vostres millors mones de pasqua, els frits i tot tipus de gastronomia d’aquests dies. Publica la recepta al teu blog, omple el formulari d’inscripció que tens més abaix abans de dia 20 d’abril i sorprent-nos a tots amb la teva millor recepta de pasqua. El guanyador serà obsequiat amb: El guanyador serà obsequiat amb: PREMIS Lot de productes gastronòmics de confitura, sobrassades, paté i oli verge extra. Una entrevista a l’autor/a que es publicarà

Pasqua ja és aquí i a Mallorca ho celebram amb panades, rubiols i crespells. Participa amb les receptes de pasqua que més t’agradin. Volem coneixer les vostres millors mones de pasqua, els frits i tot tipus de gastronomia d’aquests dies.

Publica la recepta al teu blog, omple el formulari d’inscripció que tens més abaix abans de dia 20 d’abril i sorprent-nos a tots amb la teva millor recepta de pasqua. El guanyador serà obsequiat amb:

El guanyador serà obsequiat amb:

PREMIS

  • Lot de productes gastronòmics de confitura, sobrassades, paté i oli verge extra.
  • Una entrevista a l’autor/a que es publicarà a la secció d’Actualitat d’Gastronòmicament.cat.
  • A més, la recepta guanyadora es publicarà a la portada de Gastronòmicament.cat durant una setmana i es difondrà a través del butlletí i xarxes socials que disposam.

A partir de dia 21 i fins a final de mes tothom a votar!

Podeu consultar les bases completes del concurs a: http://gastronomicament.cat/concurs-mossegades

Imatge orientativa. Alguns dels productes poden variar segons disponibilitat.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat