La Mostra Calvià acaba aquest cap de setmana amb un bon grapat propostes culinàries que fan la boca aigua. Les zones protagonistes del 25 al 27 d’octubre són Peguera, Cala Fornells, Calvià, es Capdellà, el Toro, Son Ferrer.
Finalitza, així, una activitat ben gustosa, organitzada per l’Ajuntament de Calvià.
Els restaurants i els menús que ofereixen són els següents:
Carrer de Julià Bujosa Sans, batle, 1 (Calvià)
Telèfon: +34 971 670 352
– Pa d’all gratinat amb pesto
Plat principal
– Burger cruixent: Pa negre + cruixent pit de pollastre + brots tendres + tomàtiga + salsa cèsar + ceba fregida + patates
Postres
– Crep amb gelat de iogurt, xocolata i crocant d’ametlla
Beguda
– Una consumició (aigua, aigua amb gas, refresc, cervesa o copa de vi)
Preu: 22 euros
Carrer de Joan XXIII, 2 (Peguera)
Telèfon:+34 631 480 542
– Natxos o bruschetta
Plat principal
– Pizza o pasta a triar
Postres
– Tiramisú, gelats o panacotta
Beguda
– Vi, cervesa, refresc
Menú vegetarià/vegà
Consultau aquest menú alternatiu amb el restaurant
Preu: 18 euros
Gran via, 49 (el Toro)
Telèfon:+34 666 999 018
– Xoricets amb sidra
Plat principal
– Broqueta de filet de porc amb arròs de tres delícies i salsa agredolça
Postres
– Pannacotta amb coulis de llima, gingebre
Beguda
– Aigua o refresc o cervesa San Miguel 0,30 o copa de vi de la casa
Preu: 22 euros
Carrer del Mussol, 4 (Son Ferrer)
Telèfon: +34 971 230 978
– Arròs brouós de peix a la marinera
Plat principal
– Entrecot madurat d’anoll al carbó d’alzina
Postres
. Cardenal de Lloseta farcit de bombó Ferrero Rocher
Beguda
– Copa de vi Rioja, aigua, canya o refresc
Preu: 22 euros
l’Espiga, 9 (Cala Fornells) – 971 686 022
– Panciotti de vieires i gambes a la putanesca
Plat principal
– Llom de corvina amb salsa miso i arròs de bolets amb espinacs
Postres
– Tiramisú de mango i maracuià al limoncello
Beguda
– Copa de vi o canya o refresc
Preu: 35 euros
Carrer de l’Espiga, 9 (Cala Fornells) – 971 686 022
Pa amb olives i dip
Calamarçons amb pebrots del Padrón i tàrtar de salmó amb wasabi maig
Graellada de peix i marisc
Carro de postres
Botella Bicicletas i peces Verdejo
Preu: 56 euros
Port Adriano, 4 i 5 (el Toro)
Telèfon:+34 971 232 676
– Tàrtar de salmó
Plat principal
– Gall amb ceba i verdures de temporada
Postres
– Pastís de la casa (xocolata, pastanaga o poma)
Beguda
– Copa de vi o canya o aigua
Menú sense gluten
Consultau aquest menú alternatiu amb el restaurant
Preu: 22 euros
Ctra. del Capdellà-Galilea Km 1,7 (es Capdellà)
Telèfon:+34 971 138 637
-Torrada fullada de tàrtar de vedella i foie
– Croqueta casolà del xef
– Arròs cremós de sípia amb allioli de safrà
Principals
– Bacallà al pil-pil amb emulsió de pèsols i tomàtigues confitades
– Galta confitada amb puré de moniato i bolets de temporada mushrooms
Postres
– Llimona Castell Son Claret
– Pastís òpera servida amb el cafè
Copa de cava de benvinguda i servei d’aigua inclosos al menú
Els dos equips culinaris de luxe, Castell Son Claret, encapçalats per Jordi Cantó (1 estrella Michelin) i Pep Forteza, s’uneixen per oferir una excepcional experiència gastronòmica al Restaurant Olivera
Preu: 70 €
Carrer del port, s/n, Local Capitania (el Toro – Port Adriano)
Telèfon:+34 971 232 411
– Caneló de confit d’ànec, peres i crema de tòfona negra amb bolets i cruixent d’ametlles laminades
Plat principal
– Garró de porc a baixa temperatura amb crema de figues de temporada i patata rostida
Postres
– Escuma de tiramisú
Beguda
– Copa de vi o canya o refresc
Menú vegà
Consultau aquest menú alternatiu amb el restaurant
Preu: 35€
Platja, 5 (Peguera)
Telèfon:+34 971 686 834
– Tallarines amb salmó, nata, anet i tomàquets cherry
Postres
– Bola de gelat
Beguda
– Refresc, aigua, cervesa o copa de vi
Preu: 17 €
Carrer del ratolí, s/n (Peguera)
Telèfon:+34 650 849 962
– Ensalada russa de la mare
Plat principal
– Llamàntol amb ous fregits, patates xips i pebrots de Padrón
Postres
– Bola de gelat
Beguda
– Refresc, canya o copa de vi
Preu: 35 €
Carrer de l’Església, 7
Telèfon: +34 971 557 153
– Calamar a l’andalusa o fregit de verdures i bolets de temporada
Plat principal
– Llangardaix de porc ibèrica la brasa o bacallà gratinat amb allioli
Postres
Cardenal de Lloseta o sorbet d’ametlla
Beguda
– Aigua i una canya o un refresc o una copa de vi
Menú vegetarià / sense gluten
Consultau aquests menús alternatius amb el restaurant
Preu: 22 €
Port Adriano, 3C (el Toro)
Telèfon: +34 637 749 120
– Musclos marinera al Ribeiro
Plat principal
– Risotto de llagostins amb espàrrecs
Postres
– Mousse de xocolata amb Baileys
Beguda
– Copa de vi, canya o aigua
Menú vegetarià/sense gluten
Consultau aquests menús alternatius amb el restaurant
Preu: 22 €
Bulevard Peguera, 30 LC, 1 (Peguera)
Telèfon: +34 600 607 677
– Ceviche mixt pop i corvina
Plat principal
– Cachopo farcit de formatge trufat i pernil ibèric
Postres
– Brownie
Beguda
– Copa vi, cervesa, aigua
Preu: 35€
Carrer de la Platja,1 (Peguera)
Telèfon: +34 871 572 338
– Pollastre curri o de verdures
Postres
– Gelat de mango o festucs
Beguda
– Refresc o cervesa
Menú vegetarià /vegà / sense gluten
Consultau aquests menús alternatius amb el restaurant
Preu: 17€