/

Darrer cap de setmana per gaudir de La Mostra Calvià

La Mostra Calvià acaba aquest cap de setmana amb un bon grapat propostes culinàries que fan la boca aigua

La Mostra Calvià acaba aquest cap de setmana amb un bon grapat propostes culinàries que fan la boca aigua. Les zones protagonistes del 25 al 27 d’octubre són Peguera, Cala Fornells, Calvià, es Capdellà, el Toro, Son Ferrer.

Finalitza, així, una activitat ben gustosa, organitzada per l’Ajuntament de Calvià.

Els restaurants i els menús que ofereixen són els següents:

AROMES GASTROBAR
Carrer de Julià Bujosa Sans, batle, 1 (Calvià)
Telèfon: +34 971 670 352

Entrant

– Pa d’all gratinat amb pesto
Plat principal
– Burger cruixent: Pa negre + cruixent pit de pollastre + brots tendres + tomàtiga + salsa cèsar + ceba fregida + patates
Postres
– Crep amb gelat de iogurt, xocolata i crocant d’ametlla
Beguda
– Una consumició (aigua, aigua amb gas, refresc, cervesa o copa de vi)

Preu: 22 euros

PIZZERIA CAPRI
Carrer de Joan XXIII, 2 (Peguera)
Telèfon:+34 631 480 542

Entrant

– Natxos o bruschetta
Plat principal
– Pizza o pasta a triar
Postres
– Tiramisú, gelats o panacotta
Beguda
– Vi, cervesa, refresc
Menú vegetarià/vegà
Consultau aquest menú alternatiu amb el restaurant

Preu: 18 euros

BISTRO 49
Gran via, 49 (el Toro)
Telèfon:+34 666 999 018

Entrant

– Xoricets amb sidra
Plat principal
– Broqueta de filet de porc amb arròs de tres delícies i salsa agredolça
Postres
– Pannacotta amb coulis de llima, gingebre
Beguda
– Aigua o refresc o cervesa San Miguel 0,30 o copa de vi de la casa

Preu: 22 euros

MESÓN SON FERRER
Carrer del Mussol, 4 (Son Ferrer)
Telèfon: +34 971 230 978

Entrant

– Arròs brouós de peix a la marinera
Plat principal
– Entrecot madurat d’anoll al carbó d’alzina
Postres
. Cardenal de Lloseta farcit de bombó Ferrero Rocher
Beguda
– Copa de vi Rioja, aigua, canya o refresc

Preu: 22 euros

LA GRITTA
l’Espiga, 9 (Cala Fornells) – 971 686 022

Entrant

– Panciotti de vieires i gambes a la putanesca
Plat principal
– Llom de corvina amb salsa miso i arròs de bolets amb espinacs
Postres
– Tiramisú de mango i maracuià al limoncello
Beguda
– Copa de vi o canya o refresc

Preu: 35 euros

LA GRITTA
Carrer de l’Espiga, 9 (Cala Fornells) – 971 686 022

MÍNIM 2 PERSONES

Pa amb olives i dip
Calamarçons amb pebrots del Padrón i tàrtar de salmó amb wasabi maig
Graellada de peix i marisc
Carro de postres
Botella Bicicletas i peces Verdejo

Preu: 56 euros

EL FARO DEL TORO
Port Adriano, 4 i 5 (el Toro)
Telèfon:+34 971 232 676

Entrant

– Tàrtar de salmó
Plat principal
– Gall amb ceba i verdures de temporada
Postres
– Pastís de la casa (xocolata, pastanaga o poma)
Beguda
– Copa de vi o canya o aigua
Menú sense gluten
Consultau aquest menú alternatiu amb el restaurant

Preu: 22 euros

RESTAURANT OLIVERA
Ctra. del Capdellà-Galilea Km 1,7 (es Capdellà)
Telèfon:+34 971 138 637

Aperitius i entrants

-Torrada fullada de tàrtar de vedella i foie
– Croqueta casolà del xef
– Arròs cremós de sípia amb allioli de safrà

Principals
– Bacallà al pil-pil amb emulsió de pèsols i tomàtigues confitades
– Galta confitada amb puré de moniato i bolets de temporada mushrooms
Postres
– Llimona Castell Son Claret
– Pastís òpera servida amb el cafè
Copa de cava de benvinguda i servei d’aigua inclosos al menú

Els dos equips culinaris de luxe, Castell Son Claret, encapçalats per Jordi Cantó (1 estrella Michelin) i Pep Forteza, s’uneixen per oferir una excepcional experiència gastronòmica al Restaurant Olivera

Preu: 70 €

CANTINA CAN OLIVO
Carrer del port, s/n, Local Capitania (el Toro – Port Adriano)
Telèfon:+34 971 232 411

Entrant

– Caneló de confit d’ànec, peres i crema de tòfona negra amb bolets i cruixent d’ametlles laminades
Plat principal
– Garró de porc a baixa temperatura amb crema de figues de temporada i patata rostida
Postres
– Escuma de tiramisú
Beguda
– Copa de vi o canya o refresc

Menú vegà
Consultau aquest menú alternatiu amb el restaurant

Preu: 35€

PLAYA 5
Platja, 5 (Peguera)
Telèfon:+34 971 686 834

Plat principal

– Tallarines amb salmó, nata, anet i tomàquets cherry
Postres
– Bola de gelat
Beguda
– Refresc, aigua, cervesa o copa de vi

Preu: 17 €

PACIFIC BAY
Carrer del ratolí, s/n (Peguera)
Telèfon:+34 650 849 962

Entrant

– Ensalada russa de la mare
Plat principal
– Llamàntol amb ous fregits, patates xips i pebrots de Padrón
Postres
– Bola de gelat
Beguda
– Refresc, canya o copa de vi

Preu: 35 €

SA VINYA ES CAPDELLÀ
Carrer de l’Església, 7
Telèfon: +34 971 557 153

Entrant

– Calamar a l’andalusa o fregit de verdures i bolets de temporada
Plat principal
– Llangardaix de porc ibèrica la brasa o bacallà gratinat amb allioli
Postres
Cardenal de Lloseta o sorbet d’ametlla
Beguda
– Aigua i una canya o un refresc o una copa de vi

Menú vegetarià / sense gluten
Consultau aquests menús alternatius amb el restaurant

Preu: 22 €

VINO DEL MAR
Port Adriano, 3C (el Toro)
Telèfon: +34 637 749 120

Entrant

– Musclos marinera al Ribeiro
Plat principal
– Risotto de llagostins amb espàrrecs
Postres
– Mousse de xocolata amb Baileys
Beguda
– Copa de vi, canya o aigua

Menú vegetarià/sense gluten
Consultau aquests menús alternatius amb el restaurant

Preu: 22 €

MONA’S RESTAURANT
Bulevard Peguera, 30 LC, 1 (Peguera)
Telèfon: +34 600 607 677

Entrant

– Ceviche mixt pop i corvina
Plat principal
– Cachopo farcit de formatge trufat i pernil ibèric
Postres
– Brownie
Beguda
– Copa vi, cervesa, aigua

Preu: 35€

TAJ INDIA
Carrer de la Platja,1 (Peguera)
Telèfon: +34 871 572 338

Plat principal

– Pollastre curri o de verdures
Postres
– Gelat de mango o festucs
Beguda
– Refresc o cervesa

Menú vegetarià /vegà / sense gluten
Consultau aquests menús alternatius amb el restaurant

Preu: 17€

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat