Elaboració de les mandonguilles:
Es fa una massa amb les dues carns, l’all picadet, el julivert, el pa remullat amb la llet, l’ou,
Elaboració de les mandonguilles:
Es fa una massa amb les dues carns, l’all picadet, el julivert, el pa remullat amb la llet, l’ou,
Netegeu bé els bolets i escorreu-los bé.
Fregir en una mica d'oli una ceba mitjana i un pebrot verd mitjà tallats ben petits. Quan estiguin cuits afegir un gra
Fregir una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir un
En quatre cullerades d'oli de ceps fregir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd gran, un pebrot
Plat principal/PastaBaixa/Ingredients Per a 4 persones 250 g de pasta 1 alvocat madur però no gaire 2 llaunes de tonyina petites El
En primer lloc, prepararem el brou de peix de roca. Simplement necessitarem un quilo de peix de roca i aigua.
Posar a bullir els espinacs nets i tallats amb una mica d’aigua, no els ha de cobrir perquè els espinacs deixen anar
Posar un rajolí d’oli en una cassola, saltejar els calamars breument i retirar de la cassola. Reservem.
En el mateix oli fer un
En quatre cullerades d'oli de ceps fregir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd gran, un pebrot
Fregir una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir un
Primer de tot, netegem els cargols, això ho farem posant-los sota l'aigua freda en una ollaamb sal i remenant constantment, mentre anem
Primer de tot, fregim en la cassola amb un bon raig d'oli d'oliva les carns tallades petites i les reservem. En el
Començarem pel fumet, posant en una cassola oli d'oliva i sofregint el tomàquet tallat a daus, l'all, el pelut de peix i
(Jo coc l’arròs al forn amb una cassola de fang, tapada amb paper d’alumini. El sofregit el faig a una paella i
Per fer aquest arròs he utilitzat l'arròs venere, que al ser un arròs integral la seva cocció és llarga, d'uns 40 minuts
Primer tallam molt fina la ceba, escalfem d'una cassola l'oli i la mantega i hi afegim la ceba i la ofegam fins
El peix escabetxat és un plat molt típic de Mallorca, està pensat perquè el peix es conservi i es pugui conservar fora
