Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

– 10 vermells d’ou
– 8 blancs d’ou
– 235 g de sucre
– 165 g de midó (fècula de patata)
– 50 g de sucre en pols

Preparació

Per a fer aquestes postres que ha fet tan famós a Can Joan de s’Aigo, hem de pujar el blancs d’ou a punt de neu, després molt a poc a poc hi afegirem el sucre, els vermells d’ou i finalment la fècula.

En tenir la pasta ben homogènia l’abocarem dins un motlle redó o dins de motlles més petits rectangulars. Tan si ho feim dins un o uns altres, hem de posar paper als costats.

Quan el forn estigui a 180 graus, cuinarem la pasta deversn 45 minuts.

Per servir, ho deixam refredar i després ho podem decorar amb sucre en pols.