Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

Per a dues persones:
– 600 g de piteres de pollastre
– Mango
– Pera
– Pinya
– Melicotó en almívar
– Curri
– 200 ml de nata per a cuinar
– Sal
– Pebre bo
– Oli d’oliva
– Arròs basmati

Preparació

Primer de tot hem de tallar el pollastre a daus i el daurarem dins una paella amb oli. En estar el pollastre, hi afegirem la fruita tallada a daus i el curri a gust de cada un i deixarem que faci xup-xup, durant uns 7 minuts.

Després hi afegirem la nata, rectificarem de sal i de pebre bo al gust i deixarem que vagi fent durant uns 10 minuts.

En estar o podem servir amb arròs basmati bullit.

Bon profit!

Recepta original de na Victòria Colom del Byblo´s Café.