Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Alemán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El consell regulador de la IGP Sobrassada de Mallorca ha anunciat que ha reprès els tasts sensorials de sobrasada. Ho ha fet amb les mesures d’higiene, neteja i desinfecció necessàries:

  • Han usat la mascareta i la pantalla facial en la preparació de les mostres
  • Han usat guants
  • S’han rentat les mans freqüentment amb gel hidroalcohòlic
  • Els tastadors han mantingut la distància personal
  • S’han fet net i s’han desinfectat els boxes de tast a l’inici i al final de la sessió
  • El material usat pels tastadors (plat, ganivet, torcaboques i tassó) és biodegradable i no reutilizable

Des de l’entitat remarquen que no han deixat de fer les mesures de control necessàries per mantenir el segell de qualitat. Els tastadors està integrat per persones formades i entrenades per fer aquestes anàlisis sensorials, de diferent edat i sexe, que pertanyen al sector elaborador de sobrassada, com també a àmbits del turisme i restauració.