Púdin de castanya: Untau amb mantega un motlle dels de plum cake. Mesclau tots els ingredients i abocau-los dins el motlle.
Va ser idea del meu fill preparar aranyetes de Halloween, i em va ajudar a banyar els cake-pops en els encenalls de
Recepta per fer un pastís de carabassa i xocolata. Si vols estalviar temps, pots utilitzar la base de compra, que no caldrà
Pelar la carbassa i tallar en trocets ( com més petits, menys temps emprarem per bullir-los). Disposarla dins una olla amb poca
Encendrem el forn a 180ºC
Trossejarem la carabassa i la ceba i les posarem en una palangana de forn. Salpebrarem, Ho amanirem amb
Netejau i tallau a làmines les albergínies i els carabassons. Salau-los i posau-los a degotar durant almenys ½ hora.
Sin thermomix
Comenzamos preparando la crema pastelera, para ello pondremos los ingredientes descritos, tomando la precaución de batir el huevo previamente y los
Arròs sec amb sípia i gambes
En primer lloc, prepararem el brou de peix de roca. Simplement necessitarem un quilo de peix de roca i aigua.
Pastís de peix
Untau un motlle de plum cake amb mantega. Posau el peix dins una olla amb aigua que el cobreixi.
Pasteu tots els ingredients fins que quedi una massa llisa i poseu-la a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps, agafeu porcions
Per al bescuit: Posar la mantega, el sucre, la sal i la ratlladura de taronja en un bol i batre junts fins
En un batedor elèctric, amb l'accessori globus, batre les clares, el sucre (afegit a poc a poc) i les gotes de llimona
Comencem pelant les mandarines, i també una taronja, a sang. Qui no sàpiga què vol dir "a sang" aquí teniu una foto
/CarnMitjana/Entre 1 i 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones 1 pollastre tallat en 8 trossos farina per enfarinolar la
Una recepta ideal per aquestes festes
Feis primer la salsa de magrana: posau tots els ingredients dins una cassola alta i feis bullir el conjunt fins que vegeu
Tallam el pollastre en 8 porcions i en lloc de posar-hi sal hi afegim mica del producte Ametla+ de Mallorca.
Després tallam les
Textures de xocolata
Començam amb el fondant. Fonem la mantega i la cobertura al bany maria. Mentre es fon separam el vermell del blanc d´ou,
