Púdin de castanya

1 min. de lectura

Púdin de castanya: Untau amb mantega un motlle dels de plum cake. Mesclau tots els ingredients i abocau-los dins el motlle.

Cake pops de Halloween

3 mins de lectura

Va ser idea del meu fill preparar aranyetes de Halloween, i em va ajudar a banyar els cake-pops en els encenalls de

Pastís de carabassa i xocolata

3 mins de lectura

Recepta per fer un pastís de carabassa i xocolata. Si vols estalviar temps, pots utilitzar la base de compra, que no caldrà

Pastís de carbassa

1 min. de lectura

Pelar la carbassa i tallar en trocets ( com més petits, menys temps emprarem per bullir-los). Disposarla dins una olla amb poca

Paté de carabassa i nous

1 min. de lectura

Encendrem el forn a 180ºC
Trossejarem la carabassa i la ceba i les posarem en una palangana de forn. Salpebrarem, Ho amanirem amb

Pastís de tombet

2 mins de lectura

Netejau i tallau a làmines les albergínies i els carabassons. Salau-los i posau-los a degotar durant almenys ½ hora.

Croquembouche

5 mins de lectura

Sin thermomix

Comenzamos preparando la crema pastelera, para ello pondremos los ingredientes descritos, tomando la precaución de batir el huevo previamente y los

Pastís de peix

2 mins de lectura
1

Untau un motlle de plum cake amb mantega. Posau el peix dins una olla amb aigua que el cobreixi.

Rubiols

1 min. de lectura

Pasteu tots els ingredients fins que quedi una massa llisa i poseu-la a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps, agafeu porcions

Pastís de tòfona i taronja

4 mins de lectura

Per al bescuit: Posar la mantega, el sucre, la sal i la ratlladura de taronja en un bol i batre junts fins

Còdols de cacau

1 min. de lectura

En un batedor elèctric, amb l'accessori globus, batre les clares, el sucre (afegit a poc a poc) i les gotes de llimona

Recepta. Escaldums de pollastre

3 mins de lectura

/CarnMitjana/Entre 1 i 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones 1 pollastre tallat en 8 trossos farina per enfarinolar la

Escaldums

1 min. de lectura

Tallam el pollastre en 8 porcions i en lloc de posar-hi sal hi afegim mica del producte Ametla+ de Mallorca.

Després tallam les

Textures de xocolata

3 mins de lectura
1

Començam amb el fondant. Fonem la mantega i la cobertura al bany maria. Mentre es fon separam el vermell del blanc d´ou,