El concurs de cuina Protur Chef ja té guanyador. El primer classificat de l’edició de 2024 ha estat Ariel Munguía, que és originari d’Hondures i actualment és estudiant del Basque Culinary Center. El plat que ha cuinat i que ha sorprès els membres del jurat té forma de cranc i l’ha elaborat amb espàrec blanc, gamba vermella, salsa de mantega torrada i yuzu.
La final s’ha celebrat el diumenge 24 de març a l’hotel Protur Biomar de sa Coma. Ariel Munguía se n’ha duit un premi de 3.000 € i un circuit d’aprenentatge als hotels de Protur. El segon lloc ha estat per al mallorquí Marc Antich, alumne de l’IES Puig de Sa Font, que ha guanyat un premi de 1.500 € i un circuit d’aprenentatge als hotels de Protur; mentre la tercera posició ha estat per a Raül Molero, alumne del centre de formació professional Juníper Serra, que ha obtingut un premi de 1.000 € i un circuit d’aprenentatge als hotels Protur.
Els membres del jurat han estat: Mario Hoyos, Jonay Hernández, Miquel Calent, Irene Martínez, Santi Taura, Tomeu Martí, Bernabé Caravotta, David Moreno, Andreu Genestra, Pau Navarro, José Cortès i Tomeu Caldentey.
Paral·lelament, s’hi ha celebrat la versió infantil del concurs, Protur Chef Kids,
Els sis participants han estat: Gretel Pérez, Sílvia Sastre, Agnès Obrador, Malena Rubio, Sofia Madrigal i Anastasia Tzavachisvili.
La guanyadora ha estat Malena Rubio, premiada amb un taller de cuina amb Tomeu Caldentey i un assortiment de material de cuina. El segon lloc ha estat per a Sofia Madrigal i se n’ha enduit un val a Biomar Protur Spa i una entrada gratuïta a La Reserva; i el tercer lloc ha estat per a Anastasia Tzavachisvili, que ha guanyat una entrada gratuïta a La Reserva.