/

Tast de formatge artesà a Petra

Hi degustareu i coneixereu de primera mà els productes de quatre formatgeries de Mallorca

Si us agrada el formatge, no podeu deixar passar aquesta oportunitat. Es tracta d’un tast de formatge artesà, en què hi participen quatre formatgeries de Mallorca. La cita tendrà lloc el diumenge 9 de febrer, a les 12 hores a Son Frare (Petra).

Hi participen les formatgeries següents:

Sa Muntanya de sa Vall: és una formatgeria de Son Macià. Fan formatge de cabra i brossat. Tenen cabres de races diverses com la saanen, l’alpina i les murcianes. Fan una producció petita de llet, de 24 litres al dia. La recepta del formatge de Sa Muntanya de sa Vall es basa en els coneixements de la padrina de Cati Sureda, creadora d’aquesta formatgeria.

Sa Cabreta: els seus responsables són Josep Sánchez i Nicolau Cerdà. Fan formatge de cabra, de la raça murciana, les qual pasturen a Pollença. S’han fet coneguts perquè varen guanyar el premi al Millor Producte Ecològic de l’Any 2023 amb el formatge de cabra fet amb garrova, atorgat per APAEMA.

Es Pinaró de ses MongesMiquel Villalonga és conegut per la qualitat del seu formatge. En fa de cabra, de llet pròpia, i de vaca, de llet que prové de la finca ecològica de sa Teulera (Petra). La formatgeria va començar a Son Macià i ara està a Son Frare (Petra), a la carretera cap a Son Serra al km 13- Aviat tendran vaques pròpies, de la raça de la reina, raça de Menorca.

Formatge es Collet: el ramader Joan Collet elabora formatge de cabra Manacor. La casta de cabres que ha seleccionat per fer el seu producte és de raça eivissenca.

Podeu demanar-ne més informació o apuntar-vos-hi al 689010442.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat