El cuiner Andreu Genestra ha obert les portes del nou Aromata. A partir d’ara, el restaurant s’ubicarà a l’hotel HM Blanc de Palma, al carrer de Ramon y Cajal, 12, a només 10 minuts de la seva antiga situació del carrer de la Concepció.
Genestra ha explicat que tanquen una etapa exitosa de 10 anys, però que a partir del 4 de novembre la continuen en un nou espai, en un hotel reconegut per una arquitectura innovadora i el seu compromís amb la sostenibilitat, on “millorarem l’experiència gastronòmica”, remarca el cuiner mallorquí. De fet, el restaurant oferirà servei d’aparcament, que es troba soterrat. També tendrà un hort urbà, en el qual cultivarà molts dels aliments dels plats que hi ofereix.
Genestra continua apostant pel xef Diego Martínez com a cap de cuina d’Aromata. També explica que el peix fresc i la carn tendran un protagonisme especial en la nova carta d’Aromata. A més, s’afegiran suggeriments de temporada al menú de migdia. Per exemple, aquesta tardor, complementaran el menú amb plats a la carta com ara jonquillo, esclata-sangs i raor.