El vi novell ja és aquí i els cellers de la localitat de Santa Maria del Camí han fet una campanya divertida, amb explicacions certes i d’altres enginyoses, sobre per què es posa un brot de pi on es ven vi novell.

La podeu veure aquí i hi participen Ramon Servalls (Macià Batle), Pere Calafat (Jaume de Puntiró), Antoni Ramis (Ramanyà), Pere Crespí (Son Crespí), Sebastià Pastor (Vins Sebastià Pastor):

La Festa del Vi Novell no s’ha pogut fer com cada any a causa de la covid-19, però s’han atorgat la insígnia de Brot de Pi, uns reconeixements a la feina de persones vinculades amb el món del vi i amb la societat. Enguany, el premi ha estat per a Jaume Vich Pericàs (pagès i viticultor) i al col·lectiu de sanitaris del Centre de Salut de Santa Maria del Camí.

Com que el vi novell ja es pot comprar als cellers o a botigues com Agromart, Eroski i Hipercentro, també s’ha fet aquest vídeo promocional en què a més dels cellers esmentats anteriorment hi apareixen  Maria Antònia Pastor (Sebastià Pastor), Andreu Gelabert (Vins Àngel) i Sebastià Ordines (7103), a més de la implicació del batle de Santa Maria del Camí, Nicolau Canyelles.