/

Oli d’oliva verge extra, un ingredient de qualitat per un còctel fresc i mediterrani

El cocteler Alberto Pons (guanyador del 64 Campeonato Balear de Coctelería en la categoria Jove Barman celebrat el passat mes de maig) ha sigut l’encarregat d’elaborar el Còctel Oli de Mallorca 2017

El cocteler Alberto Pons (guanyador del 64 Campeonato Balear de Coctelería en la categoria Jove Barman celebrat el passat mes de maig) ha sigut l’encarregat d’elaborar el Còctel Oli de Mallorca 2017. Inspirant-se en els aromes i trets gustatius de l’Oli de Mallorca, ha creat ‘Aperitiu a sa tafona’, presentat ahir a la mítica cocteleria El Barito de Palma.

Aperitiu a sa tafona, amb una base de whisky i licor de taronja, l’oli d’oliva verge extra es presenta ben integrat donant com a resultat un còctel molt mediterrani d’entrada suau i refrescant marcat per l’espirituós i la taronja, apareixent a continuació els subtils matisos herbacis i d’oliva verda aportació del verge extra que perduren, deixant un agradable retrogust. Un còctel golós que Alberto Pons suggereix servir acompanyat amb un gelat de taronja.

Els convidats a la presentació també pogueren tastar la tapa amb que el xef del restaurant Valldemossa, Ricardo Rossi, va guanyar el concurs Oleotapa 2017, tataki de vedella amb blat de moro, tomàtiga, pastanaga i emulsió de la seva marinada, com també altres propostes en què l’Oli de Mallorca és ingredient essencial.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat