//

Festes de Sant Antoni a sa Pobla i Mostra Gastronòmica de l’Anguila

L'Obreria i l'Ajuntament han organitzat un programa ben complet de propostes

Tot Mallorca s’encendrà per viure les festes de Sant Antoni. El poble de sa Pobla el foc dels foguerons serà especial perquè a més de les ximbombades i les gloses aquests dies també s’hi celebra la Mostra Gastronòmica de l’Anguila.

D’entre els actes programats, hi trobareu el taller d’espinagades amb Pep Socies, el correfoc de dia 11, el campionat de tir de fona, un horabauxa, la cursa de sa Llego, ballada popular i molt més.

Dia 16, cal destacar el ball dels dimonis i dels caparrots i caparrots minyons, i espectacle pirotècnic i musical, a les 21.15 hores, a la Plaça Major. El mateix dia, a les 22 hores, a la plaça Alexandre Ballester, hi trobareu el Fogueró de sa Negreta, obert a tothom que vulgui gaudir de la festa més autèntica. Hi haurà foc, caliu, menjar, beure i gloses. Hi haurà menú de carn i/o vegà, pa, vi o cervesa, taronges i cacauets per 13 euros. En podeu comprar l’entrada aquí. Duis la vostra ximbomba! A les 22.15 hores, a la Plaça Major, hi haurà la 36a edició de la Trobada de Cantadors i Ximbombers i, a partir de les dotze i mitja de la mitjanit, a la plaça d’Alexandre Ballester, hi haurà simbombada i glosada popular, tothom qui vulgui hi podrà sonar el seu instrument i cantar!

Podeu consultar el programa sencer de les festes de Sant Antoni a sa Pobla 2025 aquí.

D’altra banda, del 7 al 19 de gener de 2025, gaudireu de la Mostra Gastronòmica de l’Anguila. Podeu consultar-ne els plats i menús a continuació:

CAPRITXO NOSTRO 

Placeta des tren s/n, sa Pobla · Tel. 628 170 902 – 685314890 – 971 188 922 

Per encàrrec: 

Anguila ofegada

Anguiles fregides amb salsa

Espinagades d’anguila

Espinagades de llom

Fideus amb anguila

********

BAR CASA MISS 

Plaça Constitució, 3 · Tels. 696 479 710 / 971 540 023 

Anguiles ofegades amb salsa d’ametlla

********

CRISTAL 

Carrer Lluc, 44. sa Pobla· Tels. 871 841 119 / 627 641 148 

Del 7 al 16 de gener per encàrrec 

Espinagades d’anguiles Espinagades de llom i col

Menú diumenge 12 de gener (només amb reserva)

Pa, allioli i olives

Primer: Fideus amb anguiles

Segon: Anguiles fregides amb patata alls i pebres

Postres: Ensaïmada de xocolata blanc i nous

Menú diumenge 19 de gener (només amb reserva)

Pa, allioli i olives

Plat principal: Anguiles ofegades

Postres: Pastís de formatge “la vinya”

********

BAR RAPINYA 

Carrer Plaça, 13 · Tel. 615 424 872 

Anguiles fregides amb salsa de tomàtiga

Anguiles trampades

Espinagada d’anguiles

Espinagada de llom i col

********

BAR SA PLACETA 

C/ Doctor Gómez Ulla, 2, sa Pobla · Tel. 971 540 538

Del 10 al 20 de gener Només per encàrrec (per endur i al bar): 

Espinagades d’anguiles

Espinagades de llom i col

Menú dia 16, 17 i 20 de gener: 

Primer :Fideus amb anguiles o arròs brut

Segon: Anguiles fregides o ofegades o porcella o bacallà gratinat amb allioli. Vi rioja hallazgo, vi blanc verdejo Postre i cafè

Del 7 al 20 de gener, anguiles fregides i ofegades per berenar, dinar o sopar.

********

BOET GASTROBAR

Plaça Major, 2, sa Pobla.· Tel. 871 852 556 

Anguiles fregides

Fideus amb anguiles (per encàrrec)

Espinagades amb anguila (per encàrrec)

Espinagades amb col i llom (per encàrrec)

********

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat