/

Hayaca: el caprici gastronòmic del xef Mauricio Giovanini

Es troba a l'hotel Amàre Beach Hotel Eivissa

A poc a poc, destinacions que tradicionalment eren estacionals, allarguen la temporada fins a final d’octubre, la qual cosa permet que molts turistes puguin descobrir la màgia de visitar-los durant la tardor. És el cas d’Eivissa, que gràcies al seu excel·lent clima, i al manteniment d’algunes connexions aèries i marítimes, permet gaudir de dies de sol i platja a la tardor, i de nits agradables sota les estrelles.

Una de les propostes és l’hotel Amàre Beach Hotel Eivissa. Es troba a ubicació a primera línia de mar, a Sant Josep de sa Talaia. És un espai que encisa perquè les seves habitacions tenen aire mediterrani, dedica espai a la cultura i l’art, el seu ambient és cosmopolita i les seves piscines seductores. També destaca per la seva proposta gastronòmica, concretament la del restaurant de cuina llatina Hayaca.

El restaurant destaca per la seva ubicació excepcional al terrat d’aquest emblemàtic hotel, que regala cada dia als visitants espectaculars capvespres sobre la mar, cosa que, tant sí com no, cal fer quan hom visita Eivissa.

Però sobretot, per la seva divertida i suggeridora proposta gastronòmica, l’autor de la qual és el conegut xef argentí Mauricio Giovanini, que té una estrella Michelin al seu restaurant Messina de Marbella.

Hayaca ha estat per a Maurici un caprici en què ha combinat llibertat, creativitat i vivències; i el resultat és una fusió sorprenent que s’inspira en els millors plats de la cuina llatina de Cuba, Argentina, Perú, Mèxic i Brasil, entre altres països.

La seva carta inclou amanides exòtiques en les quals no falten ingredients caribenys com el coco, el gingebre i el coriandre; hamburgueses estiloses que sublimen la carn de wagyu amb guacamole i maonesa d’ají; ceviches i tiraditos que han esdevingut el més demandat d’Hayaca; i carn que homenatgen l’ascendència familiar de Giovanini, amb plats tan senzills i exquisits com el llom argentí, entre d’altres.

Les postres no es queden enrere, i honoren el cacau llatí amb delícies com el pastís de xocolata amb festucs i crema de torró, entre d’altres. Una fusió que sorprèn els comensals per la seva barreja de textures, sabors i aromes, que sovint culminen amb un complement singular: els excepcionals còctels que el prestigiós mixòleg Diego Cabrera ha dissenyat per a Amàre Eivissa.

L’hotel té una oferta per romandre en habitació doble amb esmorzar des de 182 euros el vespre i el preu mitjà del restaurant Hayaca és de 35 euros per persona. L’horari és de dilluns a diumenge, de les 16 a les 23 hores.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat