El Premi Nacional de Gastronomia, Mario Sandoval, cuinarà dimecres dia 19 d’agost, amb el xef Igor Rodríguez. Gastronomia fresca i en majúscules, a Bite amb el xef del restaurant madrileny Coque, Mario Sandoval, qui s’arremangará al costat del cap de cuina del restaurant Bite del Portitxol

No els degué bastar, tant el xef del restaurant madrileny Coque, Mario Sandoval, com el seu homòleg del restaurant Bite, Igor Rodríguez, l’experiència culinària que van compartir l’estiu passat a l’establiment del Passeig del Portitxol de Palma. Per això, i per “amistat”, segons assegura l’últim Premi Nacional de Gastronomia 2013, “hem decidit tornar a cuinar junts en aquest racó privilegiat davant del mar”. Així de rotund es mostra el mediàtic Mario Sandoval, qui es troba aquests dies de vacances però que ha volgut reservar un buit en el seu parèntesi de merescut descans estival per “tornar a gaudir als fogons amb el meu amic Igor”.

De salmorejos, ous de corral o mongetes en juliana…
Al restaurant Bite, els preparatius van vent en popa, i ja tenen preparat el menú que suposarà, dimecres que ve, 19 d’agost, una altra experiència a quatre mans a la cuina del restaurant mallorquí regentat pels empresaris Tomeu Buadas i Antoni Oliver.

DIMECRES, 19 D’AGOST, A LES 20.30 H, MARIO SANDOVAL, PREMI NACIONAL DE GASTRONOMIA, CUINARÀ AL RESTAURANT BITE DEL PORTITXOL

Un salmorejo amb torrada de bacallà i caviar cítric donarà la benvinguda i obrirà el plat de la gana als comensals que no vulguin perdre aquesta nova experiència culinària de dos grans dels fogons que, a més de compartir experiències, asseguren “passar-ho bomba” cuinant junts. Així ho afirma el jove i expressiu cuiner basc Igor Rodríguez, més conegut com un dels reis del ‘pintxo’ (5 Tapalma d’or i un de plata i subcampió d’Espanya de pintxos a 2013) .

Igor Rodríguez detalla que “aquesta nova col·laboració estiuenca amb Mario aportarà frescor a través dels productes de temporada procedents de la nostra finca a Pollença, que ens subministra Loveat”. Els assistents podran comprovar-ho amb un ou de corral amb crema de carbassó ecològic i mongetes en juliana o amb les verdures ecològiques escabetxades que acompanyaran el plat de verat. La resta, caldrà descobrir-ho ‘in situ’ el dimecres que ve al local número 5 del Passeig del Portitxol.

Tot un festival gastronòmic estiuenc entre Mario Sandoval i Igor Rodríguez que unirà les cuines del restaurant Coque i el restaurant Bite i amb el qual els assistents es podran delectar pel preu de 50 euros. I un refrescant mojito … per al brindis final.

Reserves al: 971 24 18 24