/

Santa Ponça i Costa de la Calma, darrera etapa de la Mostra de Cuines

Els menús es podran tastar als restaurants participants del 27 al 29 d'octubre

La Mostra de Cuines de Calvià posa el punt final a l’edició de tardor de 2023. Ho fa amb una desena de restaurants de les zones de Santa Ponça i de Costa de la Calma, els quals han preparat uns menús especials ben interessants i saborosos per a l’ocasió.

Els podeu assaborir el divendres 27 d’octubre, el dissabte 28 d’octubre i el diumenge 29 d’octubre, tant a migdia com al vespre. És important que, per assegurar taula, reserveu taula amb antelació.

Consultau els restaurants i menús que hi trobareu a continuació:

MALGRATS SANTA PONÇA – Carrer Jaume I, núm. 78 de Santa Ponça.
Reserves: 871 237 126

  • Entrant: Caneló de fruits del mar amb salsa de marisc
  • Plat principal: Jarret de xot al forn damunt Parmentier de patata i bolets de temporada
  • Postres: Carpaccio de pinya caramel·litzada amb gelat de coco
  • Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi

Preu: 18 €

ROYAL GARDEN – Ramon de Moncada, 1 (Santa Ponça)
Reserves: 971 693 772

  • Entrant: Ensalada de fulles verdes amb pètals de salmó fumat casolà, ceba morada envinagrada i punts de crema de formatge
  • Plat principal: Arròs melós de popets i sobrassada amb cruixent de tinta de calamar
  • Postres: Pastís d’Oreo
  • Beguda: Copa de vi de Rioja o verdejo, o aigua, o canya de cervesa o refresc

Preu: 18 €

PACÍFICO SOUL KITCHEN – Plaça Santa Ponça, 1, Lc. 20 (Santa Ponça)
Reserves: 691 022 372

  • Entrant: Taco d’ànec amb salsa hoisin o taco de gambeta arrebossada amb panko amb salsa pacífic
  • Plat principal: Costella de porc a la BBQ cuinada a baixa temperatura o formatjada de tinga de pollastre amb formatge cheddar i salsa xipotle (picant)
  • Postres: Brownie amb gelat de vainilla
  • Beguda: Refresc, copa de vi, canya o aigua

Preu: 18 €

LA PORTEÑA Parrilla argentina – Carrer Santa Ponça, 4 (Costa de la Calma)
Reserves: 609 839 040

  • Entrant: Empanada argentina de carn o xoriço crioll a la graella
  • Plat principal: “Entraña” a la brasa amb patates al forn
  • Postres: Flam casolà o sorbet de llimona amb cava
  • Beguda: Copa de vi malbec argentí, cervesa o refresc

Preu: 18 €

LA BRASA – Via de la creu, 15 (Santa Ponça)
Reserves: 971 691 329      649 608 294

  • Entrant: Tapa del nostre assortiment: croquetes variades (bacallà, morcilla, sobrassada, pollastre, botifarró, espinacs), pica-pica de pop, frit de xot, peus de porc amb callos o caragols
  • Plat principal: Garró de porc amb pell al forn amb patata farcida. Calamars farcits de carn amb salsa marinera amb gambes, cloïsses i musclos
  • Postres: Postres casolanes
  • Beguda: Vi Casera o canya o refresc, aigua o sangria

Preu: 18 €

7FUEGOS – Via de la creu. Club Náutico Santa Ponsa (Santa Ponça)
Reserves: 971 694 380

  • Entrant: Tomàtigues confitades amb formatges i fruita de temporada
  • Plat principal: Galtes de porc amb puré de patates
  • Postres: Mousse de xocolata i taronja
  • Beguda: Copa de vi, cervesa o aigua

Preu: 18 €

MERCADER DEL MAR – Av. Rei Jaume I, 103 (Santa Ponça)
Reserves: 971 692 313

  • Entrant: Frit mariner
  • Plat principal: Arròs del senyoret
  • Postres: Pastís de plàtan
  • Beguda: Copa de vi blanc, negre o rosat + aigua

Preu: 18 €

CUORE SACRO – Av. Rei Jaume I, 103 (Santa Ponça)
Reserves: 971 693 017

  • Entrant: Llagostins cruixents amb salsa de xili dolça
  • Plat principal: Pizza Cuore sacro
  • Postres: Tiramisú Cuore sacro
  • Beguda: Copa de vi blanc, negre o rosat + aigua

Preu: 18 €


BALCÓN DE MARÍA
 – Av. Rei Jaume I, 97 (Santa Ponça)
Reserves: 971 691 082

  • Entrant: Variat de croquetes
  • Plat principal: Paella cega
  • Postres: Púding d’almívar de llet
  • Beguda: Copa de vi blanc, negre o rosat + aigua

Preu: 18 €

 

Consultau els restaurants que hi participen en aquest mapa:

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat