La Mostra de Cuines de Calvià posa el punt final a l’edició de tardor de 2023. Ho fa amb una desena de restaurants de les zones de Santa Ponça i de Costa de la Calma, els quals han preparat uns menús especials ben interessants i saborosos per a l’ocasió.
Els podeu assaborir el divendres 27 d’octubre, el dissabte 28 d’octubre i el diumenge 29 d’octubre, tant a migdia com al vespre. És important que, per assegurar taula, reserveu taula amb antelació.
Consultau els restaurants i menús que hi trobareu a continuació:
Reserves: 871 237 126
- Entrant: Caneló de fruits del mar amb salsa de marisc
- Plat principal: Jarret de xot al forn damunt Parmentier de patata i bolets de temporada
- Postres: Carpaccio de pinya caramel·litzada amb gelat de coco
- Beguda: Aigua, refresc, canya o copa de vi
Preu: 18 €
Reserves: 971 693 772
- Entrant: Ensalada de fulles verdes amb pètals de salmó fumat casolà, ceba morada envinagrada i punts de crema de formatge
- Plat principal: Arròs melós de popets i sobrassada amb cruixent de tinta de calamar
- Postres: Pastís d’Oreo
- Beguda: Copa de vi de Rioja o verdejo, o aigua, o canya de cervesa o refresc
Preu: 18 €
Reserves: 691 022 372
- Entrant: Taco d’ànec amb salsa hoisin o taco de gambeta arrebossada amb panko amb salsa pacífic
- Plat principal: Costella de porc a la BBQ cuinada a baixa temperatura o formatjada de tinga de pollastre amb formatge cheddar i salsa xipotle (picant)
- Postres: Brownie amb gelat de vainilla
- Beguda: Refresc, copa de vi, canya o aigua
Preu: 18 €
Reserves: 609 839 040
- Entrant: Empanada argentina de carn o xoriço crioll a la graella
- Plat principal: “Entraña” a la brasa amb patates al forn
- Postres: Flam casolà o sorbet de llimona amb cava
- Beguda: Copa de vi malbec argentí, cervesa o refresc
Preu: 18 €
Reserves: 971 691 329 649 608 294
- Entrant: Tapa del nostre assortiment: croquetes variades (bacallà, morcilla, sobrassada, pollastre, botifarró, espinacs), pica-pica de pop, frit de xot, peus de porc amb callos o caragols
- Plat principal: Garró de porc amb pell al forn amb patata farcida. Calamars farcits de carn amb salsa marinera amb gambes, cloïsses i musclos
- Postres: Postres casolanes
- Beguda: Vi Casera o canya o refresc, aigua o sangria
Preu: 18 €
Reserves: 971 694 380
- Entrant: Tomàtigues confitades amb formatges i fruita de temporada
- Plat principal: Galtes de porc amb puré de patates
- Postres: Mousse de xocolata i taronja
- Beguda: Copa de vi, cervesa o aigua
Preu: 18 €
Reserves: 971 692 313
- Entrant: Frit mariner
- Plat principal: Arròs del senyoret
- Postres: Pastís de plàtan
- Beguda: Copa de vi blanc, negre o rosat + aigua
Preu: 18 €
Reserves: 971 693 017
- Entrant: Llagostins cruixents amb salsa de xili dolça
- Plat principal: Pizza Cuore sacro
- Postres: Tiramisú Cuore sacro
- Beguda: Copa de vi blanc, negre o rosat + aigua
Preu: 18 €
BALCÓN DE MARÍA – Av. Rei Jaume I, 97 (Santa Ponça)
Reserves: 971 691 082
- Entrant: Variat de croquetes
- Plat principal: Paella cega
- Postres: Púding d’almívar de llet
- Beguda: Copa de vi blanc, negre o rosat + aigua
Preu: 18 €
Consultau els restaurants que hi participen en aquest mapa: