Comencen els Tast Corner, una iniciativa novedosa de Gastronòmicament per donar a conèixer els producte local als restaurants i establiments de Mallorca. Els establiments triats per començar aquesta activitat de promoció són: el restaurant Reset de Palma, el restaurant La Fonda de Sóller de Palma, la Pastisseria Can Pomar de Campos i el restaurant Can Pintxo de Sóller.
Les empreses mallorquines que hi participen són: Cas Cerveser, Cafès Bay, Galletes Gori de Muro i Gelats Valls.
Aquesta és la programació:
MARÇ
- Dimecres, 11 de març, migdia, el restaurant Reset de Palma donarà a conèixer i a tastar la cervesa natural de Cas Cerveser.
- Divendres, 13 de març, migdia, el restaurant La Fonda de Sóller de Palma presentarà Cafès Bay, un dels pocs que torra el cafè a Mallorca.
- Dissabte, 14 de març, al matí, la Pastisseria Can Pomar de Campos donarà a tastar les Galletes Gori de Muro, un plaer artesà fet a Mallorca.
ABRIL
- Dimecres, 8 d’abril, migdia, el restaurant Reset de Palma descobrirà les aromes de Cafès Bay de Lloret de Vistalegre.
- Divendres, 10 d’abril, migdia, el restaurant La Fonda de Sóller de Palma donarà a tastar els saborosos Gelats Valls de Pollença.
- Dissabte, 11 d’abril, al matí, la Pastisseria Can Pomar de Campos us acostarà el gust d’una bona cervesa artesana de Cas Cerveser.
- Dissabte, 11 d’abril, migdia, el restaurant Can Pintxo de Sóller donarà a tastar les Galletes Gori de Muro, un plaer artesà fet a Mallorca.
MAIG
- Dimecres, 6 de maig, migdia, el restaurant Reset de Palma descobrirà els gelats artesans Gelats Valls de Pollença.
- Dissabte, 9 de maig (poc abans del Firó), migdia, el restaurant Can Pintxo de Sóller farà el segon tast de les Galletes Gori de Muro, coentes, marineres, integrals, romaní, d’oli… la delícia feta galleta.
JUNY
- Divendres, 12 de juny, migdia, el restaurant La Fonda de Sóller de Palma omplirà el restaurant de la cervesa natural feta a Galilea de Cas Cerveser.