La recepta guanyadora, amb 217 vots, és: Barquetes d’escalivada amb bacallà esqueixat i olivada d’Eduard Lluís Palaus.
________________
Com molts ja sabeu aquest mes de febrer inagurem el Concurs de receptes Mossegades. Per començar us proposem, com no podia ser d’una altra manera, l’elaboració d’una tapa o barqueta. Com ja us deveu imaginar, sempre ens han agradat molt les tapes, d’aquí el nom del nostre web.
Publica la recepta al teu blog, omple el formulari d’inscripció que tens més abaix abans de dia 20 de febrer i sorprent-nos a tots amb la teva millor tapa o barqueta. El guanyador serà obsequiat amb:
Premis
- Lot de productes gastronòmics de confitura, sobrassades, paté i oli verge extra.
- Una entrevista a l’autor/a que es publicarà a la secció d’Actualitat d’Anardetapes.cat.
- A més, la recepta guanyadora es publicarà a la portada d’Anardetapes durant una setmana i es difondrà a través del butlletí i xarxes socials que disposam.
A partir de dia 21 i fins a final de mes tothom a votar!
Podeu consultar les bases completes del concurs a: http://gastronomicament.cat/concurs-mossegades
Imatge orientativa. Alguns dels productes poden variar segons disponibilitat.
Estic contentíssim d`haver guanyat aquest primer concurs „Mossegades“!! Us vull donar les gràcies per acceptar la meva participació i donar-me l’oportunitat de concursar-hi. També vull donar les gràcies a tots els que m’han votat i felicitar a tots els altres concursants. Unes receptes manífiques!
Estic a la vostra disposició.
Estic contentíssim d`haver guanyat aquest primer concurs „Mossegades“!! Us vull donar les gràcies per acceptar la meva participació i donar-me l’oportunitat de concursar-hi. També vull donar les gràcies a tots els que m’han votat i felicitar a tots els altres concursants. Unes receptes manífiques!
Estic a la vostra disposició.
Gràcies a tu, Eduard. Estam en contacte. Aviat et farem arribar el premi 😀
Vos he enviat la recepta, l’heu rebuda??? Avui és dia 20, i no sabia si encara hi era a temps… El mes que ve esper fer-ho amb més temps…
Esper ser-hi a temps!!!!! Si no, a la pròxima procuraré ser una mica més puntual…
Esper ser-hi a temps!!!!! Si no, a la pròxima procuraré ser una mica més puntual…
Tens temps fins dia 20. Si no pots, t’esperam a la propera edició del mes de març 😀
Bon dia! estic intentant enviar-vos la recepta però es queda pensant a l’hora d’enviar… puc posar-vos l’enllaç aquí? http://tapatdetapes.blogspot.com.es/2013/02/flor-de-mato-amb-mandarina-i-gingebre.html
M’encanta fer barquetes, i preparar mossegades salades. I com no em faria il·lusió participar al concurs. Però tinc dos dubtes: faig els 18 anys el proper 1 de Març, és un inconvenient? I dos, no tenc molt temps, per això m’agradaria saber si són vàlides les entrades anteriors a la data del concurs. Gràcies!
Quina iniciativa més interessant! Hauré de cercar una bona tapa en els meus llibres de receptes 🙂