Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

L‘Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca ha comunicat que, per primera vegada, les dones entraran a formar part de l’entitat. El passat 24 de setembre es varen fer les votacions per incorporar nous membres i l’entitat ha decidit incorporar quatre dones dels sis llocs que hi havia vacants.

L’entitat es va fundar l’any 1986 per Guillem Puerto i Pep Sans, i està formada per 30 persones que tenen com a objectiu recuperar i cuinar en un entorn especial receptes antigues i especials, sempre maridades amb vi. De fet, fins avui dia han recuperat més de 1.500 receptes que han recopilat en diferents obres i receptaris.

Els nous membres que han estat elegits són:

Assumpció Moranta Pericàs
Infermera, especialitzada en nutrició.

Fanny Pons Nicolau
Farmacéutica,  Especialista en  dietètica nutrició i dietoterapia.

Antònia Maria Torres Oliver
Biòloga. Directora tècnica i Secretaria del Consell Regulador de la IGP Sobrassada de Mallorca.

Joan Nadal i Nadal
Mestre d’obres, pescador i cuiner (jubilat).

Cristina Zaforteza Fortuny
Directora d’empreses turístiques.

Antoni Moragues Jaume
Enginyer informàtic, Especialista en Gestió de les Tecnologies de la Informació i Comunicacions i en Gestió i Planificació Sanitaria.