Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Un total de trenta-vuit restaurants participaran a la Mostra de Cuina Menorquina 2021,  organitzada per Restauració Menorca i CAEB. La cita se celebrarà del 17 de setembre al 3 d’octubre a Menorca.

Consulta els restaurants de la Mostra de Cuina Menorquina 2021:

CIUTADELLA:

  • Aquarium Port
  • Asador Molí des Comte
  • Can Faustino
  • Club Nàutic Ciutadella
  • Es Born
  • Es Pinzell
  • Mon Restaurant,
  • Morvedra Nou
  • Rels Restaurant
  • Restaurant Cabòria
  • S’Amarador
  • Ses Voltes Espai Gastronòmic

CALA EN BOSCH:

  • Aquarium Lago
  • Arena Beach
  • Foc Eco Brasserie
  • Sa Parrilla Del Lago

CALA BLANCA:

  • Restaurant Maribel

CALA GALDANA:

  • Restaurant Es Barranc

FERRERIES:

  • Binissues
  • Restaurant Loar

ES MIGJORN GRAN:

  • Es Chic

ES MERCADAL:

  • Bistro Sol 32
  • Hotel Jeni & Restaurant
  • S’Arangí
  • Tast Restaurant
  • The Tapas Gastrobar

ALAIOR

  • Es Jardí Des Temple, Santa Marianna i Torralbenc a Alaior;

FORNELLS:

  • Cafè del Nord

SANT LLUÍS:

  • Alcaufar Vell
  • Sa Pedrera Des Pujol

ES CASTELL:

  • Artiem Carlos
  • Sant Joan de Binissaida

MAÓ:

  • Aqua
  • Nou Bar
  • Sa Lliga Marítim
  • Urban Mô a Maó

José Bosch, president de Restauració Menorca ha destacat que “estam molt contents amb l’èxit de participació d’aquesta edició i sobretot amb l’alta qualitat gastronòmica dels establiments que hi participen”. A més, ha afegit que “la convocatòria d’inscrits en aquesta edició abasta tota l’illa”.

Els restaurants que hi participen oferiran un Menú Mostra (a un preu de 20€) o un Menú Gastronòmic (a un preu i de format lliure) que consisteixen en plats de cuina menorquina tradicional o de nova creació, basats en producte local i de temporada. Cada restaurant podrà oferir un dels menús o tots dos.

La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca i CAEB, té el patrocini de Magna i la col·laboració de la Fundació Foment de Turisme de Menorca, European Region of Gastronomy – Menorca Awarded 2022, Balearia, Sa Cooperativa del Camp, Ashome, la Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears, Fra Roger, Cómete Menorca, Foodies on Menorca, Ascaib, Elitechip, Vermella Menorquina, Associació de Ramaders de Bestiar Boví de Raça de Menorca, Lago Resort Menorca i Arena Beach. A més dels mitjans oficials Menorca Es Diari, Menorca al Día i Cadena SER Radio Menorca.