Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El propietari de Bri Restaurant, Pep Socias, ha sorprès a tothom avui, dimarts dia 25 de juny quan ha anunciat a través de les xarxes socials un parentesi en la trajectòria gastronòmica i empresarial de Bri Restaurant.

Bri Restaurant va obrir fa 9 anys, concretament l’any 2010, en plena crisi econòmica. De fet, segons apunta Pep Socies, el motiu del tancament no té res a veure amb els doblers ni amb l’èxit empresarial: „tenim una clientela fixa i consolidada, i no hem fet res més que créixer durant aquests quasi 10 anys, el motiu és que és una feina que requereix molta dedicació i necessit descansar“.

L’anunci s’ha produït de manera inesperada i gairebé dos mesos abans del tancament habitual del mes d’agos en motiu de les vacances d’estiu. Socias apunta que en cas que algú hagi comprat tiquets regals, que no passi pena, perquè „si es posa en contacte amb nosaltres els tornarem els doblers“.

Bri Restaurant s’ha caracteritzat per oferir un menú setmanal de qualitat, amb producte local i de temporada, a molt bon preu. Una cuina honesta que també ha mirat pel medi ambient; de fet, és el primer restaurant neutre en emissions de CO2 de tot Balears.

Per saber si el tancament és definitiu, caldrà esperar que l’aire i l’olor de la mar ajudin a decidir el camí que Pep Socias ha d’emprendre.