Un plat ideal per aquestes festes
Postres/Baixa/Nadal i Cap d’AnyIngredients per a 12-14 amargos: 300 g d’ametles crues mòltes 12-14 ametles crues senceres 210 g de sucre 2
Barrejar la mateixa quantitat de beixamel espessa (en la que s'haurà possat una ceba picada fregida i que s'haurà fet amb meitat
Tallar a daus petits la pinya i a bastonets petits el formatge brie. Afegir unes gotes d'oli i una mica d'orenga. Barrejar.
Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un
Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un
Barrejar un got d'enciam tallat ben petit amb un got de la carn d'un bou de mar i tres cullerades de maionesa.
Tallar les arrels de porros i netejar-les. Introduir-les en aigua bollint i, després d'un minut, treure-les. Afegir-les a un gra d'all tallat
Pa pícnic tres sabors
1 min. de lectura
1 1-Posau dins un ribell la llet teba i dissoldre el llevat, despres posar el sucre i barrejar fins que estigui ben dissolta.
2-Afagir
Pre-escalfar el forn a 160ºC.
En un bol hi posem la farina tamisada, el llevat i la sal. En un altre bol barregem
Pre-escalfar el forn a 160ºC.
En un bol hi posem la farina tamisada, el llevat i la sal. En un altre bol barregem
Per a la crema d'albergínia :
Rostirem les albergínies al foc o al forn i quan s'hagin refredat una mica les pelarem.
La crema
En primer lloc, ruixem motlles de silicona de magdalena amb esprai antiadherent (o amb una mica de mantega tova).
1. En el got de la Tmx posem l'oli i programem 3 minuts, 100º, vel. 1
2. Afegim els alls, programem 3 minuts,
Pesarem l'aigua i el saïm i els posarem dins una olla (millor que sigui grossa), encendrem el foc i esperarem que bulli.
Talleu la part verda del calçot per una banda i les arrels per un altre. Renteu-los un per un sota l'aixeta per
Talleu-lo a porcions petites...i no podreu parar de picar! Bon profit i bon Nadal!