El seu plat, elaborat amb espàrec blanc, gamba vermella, salsa de mantega torrada i yuzu ha sorprès el jurat
Aquesta tafona d'Algaida es posiciona com una de les més destacades de Mallorca en àmbit internacional
La temàtica de les gloses ha de ser un elogi de la vinya i del vi
El jurat ha lloat la seva tapa ja que ha estat la proposta culinària que més bé s'ha integrat a l’Oli de
Nadal Lladó Salas va guanyar la IV edició del Concurs Millor Pa Moreno de Mallorca 2023 celebrat a Campos
Es tracta de dos monovarietals blancs que elaboren els cellers Macià Batle i Sa Cabana
APAEMA ha atorgat aquest guardó en el marc de la Diada d’Agricultura Ecològica, celebrada a Porreres
Per participar-hi cal fer un vídeo, d’entre 30 segons i dos minuts, d’una recepta que en mostri, com a mínim, els ingredients,
S'ha imposat als quinze finalistes en un concurs molt disputat, celebrat a la tafona de Son Mesquidassa
Jesus Jiménez, de l'escola Màster D Màlaga, i Núria Cortès, de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, se n'han enduit el segon
El concurs de cuina de joves promeses es complementarà amb tasts sensorials, cuina en viu, tallers, xerrades i sopars maridats
Ha guanyat amb una recepta de besuc amb cream de sípia i crema de sobrassada
És un concurs gratuït i obert a tothom, tan sols cal pujar una foto al perfil d’Instagram d'aquesta empresa mallorquina
des del Govern de les Illes Balears s'ha apostat perquè els centres de formació professional i l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears
El Consell i Mallorca Rural creen aquest programa d’emprenedoria que finançarà sis projectes
Hi podeu enviar les vostres fotos, l'únic requisit és que hi surti una ampolla de vi dels cellers integrants en aquesta denominació
Josep Lluís Roses, president de la DO Binissalem, ha destacat la importància de reconèixer a persones i entitats la dedicació i contribució
Suc de Cel de Fet a Sóller i Morvedra de Ferreries han estat els grans triomfadors de la fira Biofach
Hem estat quatre les marques de l'illa guardonades a certàmens exteriors especialitzats en oli d’oliva verge extra els anys 2020 i 2021