Porros amb salsa romesco

2 mins de lectura

Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls

Pa miracle

2 mins de lectura

Aquesta recepta és per a principiants, se’l sol anomenar “pa miracle”. No necessita temps de tova ni amassat. No necessitam cap panificadora

Brownie clàssic amb amor

2 mins de lectura

En una olla petita posem la xocolata i la fonem, però amb molt de compte de que no bulli. Quan la xocolata

Canelons de mango i mascarpone

1 min. de lectura

Tallar um mango en làmines fines. Barrejar mascarpone (250 g) amb sucre glass (6 cullerades soperes). Posar la barreja de mascarpone i

Mil fulls de nata, gerds i mores

1 min. de lectura

A la safata del forn posem paper especial per a forn, hi anem col·locant les plaques de pasta i les empolvorem amb

Quiche a la italiana

1 min. de lectura

Amb el batedor elèctric barregem els ous, el formatge quark, la llet, la sal i el pebre. Mentrestant mig coem, en un

Recepta d’amargos

1 min. de lectura

Postres/Baixa/Nadal i Cap d’AnyIngredients per a 12-14 amargos: 300 g d’ametles crues mòltes 12-14 ametles crues senceres 210 g de sucre 2

Pintxo de botifarra de Burgos i brie

1 min. de lectura

Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un

Pintxo de botifarra de Burgos i ou

1 min. de lectura

Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un

Tapa de pinya amb brie

1 min. de lectura

Tallar a daus petits la pinya i a bastonets petits el formatge brie. Afegir unes gotes d'oli i una mica d'orenga. Barrejar.

Angules falses

1 min. de lectura

Tallar les arrels de porros i netejar-les. Introduir-les en aigua bollint i, després d'un minut, treure-les. Afegir-les a un gra d'all tallat

Pintxo d’amanida de bou de mar

1 min. de lectura

Barrejar un got d'enciam tallat ben petit amb un got de la carn d'un bou de mar i tres cullerades de maionesa.

Cassoletes Margarita

1 min. de lectura

En primer lloc, ruixem motlles de silicona de magdalena amb esprai antiadherent (o amb una mica de mantega tova).

Tapa Durí

1 min. de lectura
1

Per començar el primer que farem serà confitar la ceba, a foc baix, i al mateix temps anirem preparant el formatge a

Pa pícnic tres sabors

1 min. de lectura
1

1-Posau dins un ribell la llet teba i dissoldre el llevat, despres posar el sucre i barrejar fins que estigui ben dissolta.
2-Afagir

1 2 3 4 5 12