>Talleu la lletxa, una vegada neta i estripada, a rodanxes d'un centímetre aproximadament.
Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls
Aquesta recepta és per a principiants, se’l sol anomenar “pa miracle”. No necessita temps de tova ni amassat. No necessitam cap panificadora
En una olla petita posem la xocolata i la fonem, però amb molt de compte de que no bulli. Quan la xocolata
Tallar um mango en làmines fines. Barrejar mascarpone (250 g) amb sucre glass (6 cullerades soperes). Posar la barreja de mascarpone i
A la safata del forn posem paper especial per a forn, hi anem col·locant les plaques de pasta i les empolvorem amb
Amb el batedor elèctric barregem els ous, el formatge quark, la llet, la sal i el pebre. Mentrestant mig coem, en un
Postres/Baixa/Nadal i Cap d’AnyIngredients per a 12-14 amargos: 300 g d’ametles crues mòltes 12-14 ametles crues senceres 210 g de sucre 2
Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un
Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un
Tallar a daus petits la pinya i a bastonets petits el formatge brie. Afegir unes gotes d'oli i una mica d'orenga. Barrejar.
Tallar les arrels de porros i netejar-les. Introduir-les en aigua bollint i, després d'un minut, treure-les. Afegir-les a un gra d'all tallat
Barrejar un got d'enciam tallat ben petit amb un got de la carn d'un bou de mar i tres cullerades de maionesa.
En primer lloc, ruixem motlles de silicona de magdalena amb esprai antiadherent (o amb una mica de mantega tova).
Per a la crema d'albergínia :
Rostirem les albergínies al foc o al forn i quan s'hagin refredat una mica les pelarem.
La crema
Pa pícnic tres sabors
1-Posau dins un ribell la llet teba i dissoldre el llevat, despres posar el sucre i barrejar fins que estigui ben dissolta.
2-Afagir
1. En el got de la Tmx posem l'oli i programem 3 minuts, 100º, vel. 1
2. Afegim els alls, programem 3 minuts,

