Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un
Tallar a daus petits la pinya i a bastonets petits el formatge brie. Afegir unes gotes d'oli i una mica d'orenga. Barrejar.
Tallar les arrels de porros i netejar-les. Introduir-les en aigua bollint i, després d'un minut, treure-les. Afegir-les a un gra d'all tallat
Barrejar un got d'enciam tallat ben petit amb un got de la carn d'un bou de mar i tres cullerades de maionesa.
Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un
En primer lloc, ruixem motlles de silicona de magdalena amb esprai antiadherent (o amb una mica de mantega tova).
Per a la crema d'albergínia :
Rostirem les albergínies al foc o al forn i quan s'hagin refredat una mica les pelarem.
La crema
Pa pícnic tres sabors
1-Posau dins un ribell la llet teba i dissoldre el llevat, despres posar el sucre i barrejar fins que estigui ben dissolta.
2-Afagir
1. En el got de la Tmx posem l'oli i programem 3 minuts, 100º, vel. 1
2. Afegim els alls, programem 3 minuts,
Talleu la part verda del calçot per una banda i les arrels per un altre. Renteu-los un per un sota l'aixeta per
En una paella posem el sucre (que estigui ben repartit per a tota la base), la mel i el suc de llimona
La nit anterior, posau les mongetes en remull amb aigua (n’hi ha d’haver molta).
En un got d'oli de gust suau, afegir un terç de got de ceps tallats a daus. Deixar un dia sencer a
Netegeu bé els bolets i escorreu-los bé.
Fregim les llenegues en oli d' oliva amb l' all senser i una mica de sal ( no han d' estar molt
Saltem els bolets amb oli d' oliva. Hi afegim les cloïsses, el raig de xerés i la branqueta de timó o romaní.
En
* De la crema:
-Pelar els moniatos i la pastanaga i tallar-los a rondanxes no gaire gruixudes i reservar.
-Tallar la ceba a mitges