"Salpebrem" el filet de pit de pollastre i el posem a coure al microones fins que quedi cuit.
Piquem els canonges ben finets
Untar en el pa (recomano brioix) maionesa. Per capes, posar enciam (tallat ben fi), 2 talls de formatge de cabra, ou dur
Tallar la part superior de l'entrepà deixant com una banyera dins perquè no surti l'ou batut. Untar tot l'interior amb el tomàquet
Sobre una llesca de pa, posar un tros de truita a la francesa; a sobre, una altra llesca de pa; a sobre,
Sobre una llesca de pa integral, posar una mica de formatge Emmental, tomàquet a llesques fines i fulles de rúcula. Cobrir amb
Sobre una llesca de pa integral, estendre una mica de formatge cremós, i posar tomàquet a llesques fines, fulles de rúcula i
Sobre una llesca de pa, untar formatge crema i afegir tomàquet i enciam tallats fins. Tapar amb una altra llesca de pa
Començarem mesclant els ingredients de la massa mare en un bol. Quan tenguem una massa homogènia la taparem, deixarem que dobli el
En un bol dipositeu la nata, la crema de formatge, la llet condensada i la llet sencera, i bateu. Afegiu la mel
Es bull la beguda de soja amb la canella, vainilla i pell de llimona.
Es fa una crema anglesa amb els vermell d'ou
Tritutar 4 prèssecs paraguaios amb 200ml de llet condensada i 200 ml d'aigua. Posar el resultat en motlles i congelar.
Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta. Posar el resultat en motlles i congelar.
Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta i dues cullerades de cacau en pols. Posar el resultat en
Gelat de tomàquet
En un bol preparem el mix per gelats, per això posem tots els ingredients en un bol i basta que els barregeu
Rentar i treure els pinyols de les cireres. Posar-les en un bol juntament amb el sucre i el rom, barrejar i deixar
ELABORACIÓ
Posar la llet, el sucre i l'extracte de vainilla en una olla i portar a ebullició.
Baixar el foc i deixar bullir destapat
Batre 150 ml de nata amb 220 g de Ricotta fins semimuntar-la. Posar-la al congelador. Quan estigui gelada, passar-la pel la batedora.
Triturar unes fulles de menta amb el suc d'una pinya. Posar el resultat en motlles i congelar.

