Entrepà vegetal

1 min. de lectura

"Salpebrem" el filet de pit de pollastre i el posem a coure al microones fins que quedi cuit.
Piquem els canonges ben finets

Entrepà vegetal amb formatge

1 min. de lectura

Untar en el pa (recomano brioix) maionesa. Per capes, posar enciam (tallat ben fi), 2 talls de formatge de cabra, ou dur

Baked Egg Boats

1 min. de lectura

Tallar la part superior de l'entrepà deixant com una banyera dins perquè no surti l'ou batut. Untar tot l'interior amb el tomàquet

Trifàsic

1 min. de lectura

Sobre una llesca de pa, posar un tros de truita a la francesa; a sobre, una altra llesca de pa; a sobre,

Rúcula calent

1 min. de lectura

Sobre una llesca de pa integral, posar una mica de formatge Emmental, tomàquet a llesques fines i fulles de rúcula. Cobrir amb

Dindi Fresc

1 min. de lectura

Sobre una llesca de pa integral, estendre una mica de formatge cremós, i posar tomàquet a llesques fines, fulles de rúcula i

Entrepà de tonyina

1 min. de lectura

Sobre una llesca de pa, untar formatge crema i afegir tomàquet i enciam tallats fins. Tapar amb una altra llesca de pa

Polo de prèssec paraguaio

1 min. de lectura

Tritutar 4 prèssecs paraguaios amb 200ml de llet condensada i 200 ml d'aigua. Posar el resultat en motlles i congelar.

Polo de menta cremós

1 min. de lectura

Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta. Posar el resultat en motlles i congelar.

Polo de menta i xocolata

1 min. de lectura

Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta i dues cullerades de cacau en pols. Posar el resultat en

Gelat de tomàquet

3 mins de lectura
4

En un bol preparem el mix per gelats, per això posem tots els ingredients en un bol i basta que els barregeu

Iogurt gelat de cireres

1 min. de lectura

Rentar i treure els pinyols de les cireres. Posar-les en un bol juntament amb el sucre i el rom, barrejar i deixar

Gelat de Carquinyolis i Moscatell

1 min. de lectura

ELABORACIÓ
Posar la llet, el sucre i l'extracte de vainilla en una olla i portar a ebullició.
Baixar el foc i deixar bullir destapat

Gelat de Ricotta i mel

1 min. de lectura

Batre 150 ml de nata amb 220 g de Ricotta fins semimuntar-la. Posar-la al congelador. Quan estigui gelada, passar-la pel la batedora.

Polo de pinya i menta

1 min. de lectura

Triturar unes fulles de menta amb el suc d'una pinya. Posar el resultat en motlles i congelar.

1 3 4 5 6 7 12