Amb aquesta recepta de pancake podeu gaudir d'un esmorzar amb un baix índex glucèmic. Hi hem substituït els aliments, com el sucre i la farina de
Trinxat és un plat de la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra fet a base de bullir patata i col i després triturar
Les algues són molt valorades en la cuina actual pel sabor i per la textura
Posam a encalentir el forn, a 200 graus. Mentrestant, tallam els moniatos per la meitat, per la part més llargaruda.
La recepta Mar de Cava és una beguda molt refrescant i dolça per a qualsevol celebració.
Una recepta molt fàcil i ràpida de fer, que sobretot ve de gust en dies de primavera i estiu.
La recepta més senzilla que et puguis imaginar.
Diu la llegenda que les cookies de xocolata les va inventar Ruth Graves Wakefield, la propietària d’un popular hostal restaurant americà, per
Plat principal/CarnBaixa/Més de 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: 1 espatlla de xai 1 cabeça d’alls 1 copa de vi ranci 1 copa
Recepta de tambor d’ametla
Una recepta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Una proposta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades
Mojito de maduixa
Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom
Granada de carabassons
Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.
Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.
Poseu les gambes a descongelar una hora abans dins del frigorífic.
Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.
Piqueu la ceba i l’all. Fregiu-los a foc lent amb una mica d’oli.

