Oli de ceps

1 min. de lectura

En un got d'oli de gust suau, afegir un terç de got de ceps tallats a daus. Deixar un dia sencer a

Rap amb llenegues

1 min. de lectura

Fregim les llenegues en oli d' oliva amb l' all senser i una mica de sal ( no han d' estar molt

Lasanya de rovellons

1 min. de lectura

Fregir una ceba tendra gran tallada ben petita en quatre cullerades d'oli de ceps. Després, afegir dos grans d'all tallades ben petites

Púdin de castanya

1 min. de lectura

Púdin de castanya: Untau amb mantega un motlle dels de plum cake. Mesclau tots els ingredients i abocau-los dins el motlle.

Crema de carabassa amb poma i curri

1 min. de lectura

Una proposta per quan arribin els dies de més fred, que sembla que enguany l'hivern no vol venir!

1. Tallarem la ceba en

COCA DE CARABASSA I XOCOLATA

5 mins de lectura

Si no tens la carabassa torrada, torra-la i deixa refredar. Jo normalment quan torre carabassa, la triture, la pese i la congele

Saltejat de carbassa

1 min. de lectura
1

Preparació:
-Peleu la carbassa.
-Traieu les pipes de la carbassa.
-Talleu la carbassa a daus.
-Bulliu els daus de carbassa amb aigua i una mica de

Pastís de carbassa

1 min. de lectura

Pelar la carbassa i tallar en trocets ( com més petits, menys temps emprarem per bullir-los). Disposarla dins una olla amb poca

Paté de carabassa i nous

1 min. de lectura

Encendrem el forn a 180ºC
Trossejarem la carabassa i la ceba i les posarem en una palangana de forn. Salpebrarem, Ho amanirem amb

Amanida de pasta amb alvocat

1 min. de lectura
1

Plat principal/PastaBaixa/Ingredients Per a 4 persones 250 g de pasta 1 alvocat madur però no gaire 2 llaunes de tonyina petites El

1 2 3 4 5 6 12