Talleu la part verda del calçot per una banda i les arrels per un altre. Renteu-los un per un sota l'aixeta per
En una paella posem el sucre (que estigui ben repartit per a tota la base), la mel i el suc de llimona
La nit anterior, posau les mongetes en remull amb aigua (n’hi ha d’haver molta).
En un got d'oli de gust suau, afegir un terç de got de ceps tallats a daus. Deixar un dia sencer a
Netegeu bé els bolets i escorreu-los bé.
Fregim les llenegues en oli d' oliva amb l' all senser i una mica de sal ( no han d' estar molt
Saltem els bolets amb oli d' oliva. Hi afegim les cloïsses, el raig de xerés i la branqueta de timó o romaní.
En
* De la crema:
-Pelar els moniatos i la pastanaga i tallar-los a rondanxes no gaire gruixudes i reservar.
-Tallar la ceba a mitges
Fregir una ceba tendra gran tallada ben petita en quatre cullerades d'oli de ceps. Després, afegir dos grans d'all tallades ben petites
Púdin de castanya: Untau amb mantega un motlle dels de plum cake. Mesclau tots els ingredients i abocau-los dins el motlle.
Una proposta per quan arribin els dies de més fred, que sembla que enguany l'hivern no vol venir!
1. Tallarem la ceba en
Si no tens la carabassa torrada, torra-la i deixa refredar. Jo normalment quan torre carabassa, la triture, la pese i la congele
Crema de carabassa rostida amb pinyons, bacó i formatge de cabra
Tallem la carabassa a daus regulars i l'amanim amb un bon rajolí d'oli d'oliva una mica de sal i una punta de
Saltejat de carbassa
Preparació:
-Peleu la carbassa.
-Traieu les pipes de la carbassa.
-Talleu la carbassa a daus.
-Bulliu els daus de carbassa amb aigua i una mica de
Pelar la carbassa i tallar en trocets ( com més petits, menys temps emprarem per bullir-los). Disposarla dins una olla amb poca
Encendrem el forn a 180ºC
Trossejarem la carabassa i la ceba i les posarem en una palangana de forn. Salpebrarem, Ho amanirem amb
En una paella sofregim la part blanca dels porros tallats petits, el llorer i el pebre coent. Ho reservam. A la mateixa
Amanida de pasta amb alvocat
Plat principal/PastaBaixa/Ingredients Per a 4 persones 250 g de pasta 1 alvocat madur però no gaire 2 llaunes de tonyina petites El

