Es farà al Molí de Son Porquer el proper dia 11 de gener
La Conselleria d'Agricultura ha organitzat tres sessions de tast de vins de les Illes Balears per Instagram, una activitat que té el suport de l'Associació
Des del mes de febrer fins al juny, la ciutat de Manacor ofereix una activitat ben interessant per conèixer el passat: Un aperitiu amb història
El Casal Pere Capellà d'Algaida acollirà el curs Iniciació a l'apicultura ecològica, una iniciativa organitzada per l'Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA)
Estrelles Michelin, classes magistrals i alumnat d’FP a la quarta edició del GastroSerra organitzat per l'IES Sa Serra de Sant Antoni de Portmany
El proper mes de març comença la tercera edició dels Tasts de Rosa Blanca. En aquesta ocasió, les propostes gastronòmiques dels cuiners del
La Denominació d'Origen Binissalem ha organitzat per als mesos de febrer, març i abril de 2020 un cicle de tallers de vins
La cuinera Catalina Pons, guanyadora del Millor Arròs d'Espanya 2018 impartirà a Algaida un taller d'arrossos
APAEMA ha organitzat aquest curs que tracta sobre el cultiu ecològic del safrà. S'hi tractaran tècniques de cultiu, els cicles de la planta i la recol·lecció,
Les plantes silvestres comestibles seran les protagonistes de la Passejada Gastronòmica que Tres Cultura ha organitzat a Binissalem
L'Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) ha organitzat per al mes de desembre de 2019 el curs Planificació de cultius
El Departament de Restauració de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) juntament amb el grup Arlequín han organitzat el curs La cocteleria
Manacor, una de les terres amb més tradició vinícola de Mallorca, ofereix un cicle ben interessant dedicat al món del vi des
Els dies 2 i 9 de novembre de 2019, s'impartirà el curs pràctic de poda de garrovers amb l'objectiu de donar a conèixer els principis bàsics
El casal de cultura de Can Alcover de Palma acollirà una nova edició del Sopar Estellés. La cita tendrà lloc el 18 de setembre, a les 20
La cervesa Rosa Blanca ha reuneix el cuiner Andreu Genestra i el reboster Tomeu Arbona en una cita culinària única que se celebrarà el mes d'octubre
[:en]L'activitat consisteix en un tast de tomàtigues que té com a objectiu donar a conèixer l'autèntic sabor dels tomàquets mallorquins[:]
Dissabte 8 de juny, el celler Miquel Oliver de Petra organitza More and Wine Festival. Hi participaran diferents artesans, dissenyadors, cuiners i interioristes en un
L'empresa familiar Galletes Gori de Muro celebra la cinquena edició del Show Cooking, una activitat en la qual reuneixen a quatre cuiners destacats de Mallorca