Posau les avellanes senceres en el recipient de la batedora i bateu-les fins que estiguin ben picades.
Pel trossets de cookies: Batem la mantega amb el sucre morè i blanc.
Batre 400 ml de nata amb 3 cullerades de xucre fins muntar-la. Afegir tres cullerades de pinyons i barrejar suaument. Posar-la al
Rentau les maduixes, tallau-les per la meitat i posau-les en un bol.
Sobre una fulla de masa filo plegada (amb mantega entre cada capa) i fornejada, posar mascarpone endolcit amb sucre llustre. Cobrir amb
Barrejau la margarina amb el colacao fins que quedi una crema de cacao (millor amb el robot o la batedora). Mirau el
1.Prepararem els albercos; els farem nets, els escolarem i deixarem que s'eixuguin.
2.Mentre, posarem una mica de farina damunt la superfície de
Barrejar 1 patata gran cuita amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba mitjana tallats ben petits i una
Barrejar 200 g de fessols cuits amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba tendra mitjana tallats ben petits,
Sobre una llesca de mig centímetre de tomàquet, posar unes fulles crues d'espinacs i, a sobre, un seitó en vinagre. Repetir un
Barrejar 200 g de fessols cuits amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba tendra mitjana tallats ben petits
Coure mig got de bourghul com indica l'envàs. Un cop el bourghul estigui cuit, afegir un tomàquet mitjà, una ceba mitjana, mig
Tallar un tomàquet gran i una ceba mitjana a daus petits. Afegir el blat bullit (el doble que de verdura), una culleradeta
Amanir els canonges amb oli, vinagre, sal i pebre negre. Afegir germinats i formatge parmesà.
Barrejar escarola amb pollastre cuit tallat. Amanir amb una vinagreta feta amb tres cullerades d'oli, una de vinagre, una culleradeta de melmelada
Tallar els tomàquets en rodanxes grosses i posar sal i pebre negre. A sobre, afegir un tall de mozzarella, pernil tallat petit
Tallar en troços petits el tomàquet (pelat i sense llavors), el cogombre (pelat i sense llavors), la ceba i el pebrot verd.