Gelat de nata i pinyons

1 min. de lectura

Batre 400 ml de nata amb 3 cullerades de xucre fins muntar-la. Afegir tres cullerades de pinyons i barrejar suaument. Posar-la al

Salmorejo

1 min. de lectura
2

Posau les molles de pa dins un bol. Pelau les tomàtigues i trossejau-les. Abocau-les damunt el pa (perquè es vagi amarant i

Crumble de maduixa

1 min. de lectura

Rentau les maduixes, tallau-les per la meitat i posau-les en un bol.

Llit de dama

1 min. de lectura

Sobre una fulla de masa filo plegada (amb mantega entre cada capa) i fornejada, posar mascarpone endolcit amb sucre llustre. Cobrir amb

Milfulls amb albercocs

1 min. de lectura

1.Prepararem els albercos; els farem nets, els escolarem i deixarem que s'eixuguin.
2.Mentre, posarem una mica de farina damunt la superfície de

Amanida de patata

1 min. de lectura

Barrejar 1 patata gran cuita amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba mitjana tallats ben petits i una

Amanida de fessols

1 min. de lectura

Barrejar 200 g de fessols cuits amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba tendra mitjana tallats ben petits,

Milfulls de seitó

1 min. de lectura

Sobre una llesca de mig centímetre de tomàquet, posar unes fulles crues d'espinacs i, a sobre, un seitó en vinagre. Repetir un

Empedrat

1 min. de lectura

Barrejar 200 g de fessols cuits amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba tendra mitjana tallats ben petits

Tabouli amb contastos

1 min. de lectura

Coure mig got de bourghul com indica l'envàs. Un cop el bourghul estigui cuit, afegir un tomàquet mitjà, una ceba mitjana, mig

Amanida de blat

1 min. de lectura

Tallar un tomàquet gran i una ceba mitjana a daus petits. Afegir el blat bullit (el doble que de verdura), una culleradeta

Amanida d’escarola i pollastre

1 min. de lectura

Barrejar escarola amb pollastre cuit tallat. Amanir amb una vinagreta feta amb tres cullerades d'oli, una de vinagre, una culleradeta de melmelada

Caprese amb prosciutto

1 min. de lectura

Tallar els tomàquets en rodanxes grosses i posar sal i pebre negre. A sobre, afegir un tall de mozzarella, pernil tallat petit

Taboulé

1 min. de lectura

Tallar en troços petits el tomàquet (pelat i sense llavors), el cogombre (pelat i sense llavors), la ceba i el pebrot verd.

1 4 5 6 7 8 12