Amanir la rúcula amb una mica d'oli, vinagre, sal i pebre negre. Posar al plat amb unes làmines de pinya i maduixa
Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga
Ensalada caprese
1 min. de lectura
1 Aquesta ensalada és molt senzilla de fer. Tan sols hem de fer ben néts els ingredients i tallar-los a rodanxes i després
Una ensalada no duu gaire feina, per començar tan sols hem de fer neta la verdura, tallar els pebres blancs a daus
Aquesta recepta us agradarà molt per a l´estiu, és molt senzilla de fer.
Començarem bullint els llaços de pasta i mentrestant tallarem els
Aquest recepta és molt senzilla.
En un plat, hi posam les fulles d´espinacs, algunes tallades de pernil d´ànec i nous senceres.
Després, posam les