Pomes al forn amb canyella

1 min. de lectura

Les pomes al forn amb canyella són unes postres econòmiques. A més a més, és una recepta molt senzilla de preparar. Les

Recepta de panacotta de llimona i maduixa

3 mins de lectura

El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix aquesta recepta de panacotta de llimona

Recepta de coca de Sant Joan

3 mins de lectura

La coca de Sant Joan és sens dubte, una de les coques més populars i festives de Catalunya, on es menja per

Canelons de mango i mascarpone

1 min. de lectura

Tallar um mango en làmines fines. Barrejar mascarpone (250 g) amb sucre glass (6 cullerades soperes). Posar la barreja de mascarpone i

Púdin de castanya

1 min. de lectura

Púdin de castanya: Untau amb mantega un motlle dels de plum cake. Mesclau tots els ingredients i abocau-los dins el motlle.