Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats amb aquest ingredient de tardor
La guanyadora del llibre és: Maria Lopez Torres. Ens posarem en contacte amb tu per fer-te arribar el premi. Enhorabona!
Hem celebrat una reunió amb els productors que han participat als Tasts Gastronòmics durant el 2013.
Dissabte 20 de juliol, el festival Eres Negre de Banyalbufar us convida a gaudir de la bona gastronomia i la música. A
El restaurant n'Hereveta de Porreres ha dissenyat una programació pensada per gaudir l'estiu a la fresca a la seva terrassa amb música
Les ensalades protagonitzaren el concurs Mossegades del mes de juny. La recepta de Joan F. Jerez, caprese amb prosciutto en va ser
Evolucionar és indispensable per als que volen millorar. Per això, Anardetapes fa una passa endavant i es transforma en el portal Gastronòmicament.
La batlessa de Santa Maria del Camí, Rosa Vich Vich, us convida a gaudir aquest divendres dia 5 de juliol de jazz,
La recepta de na Clara Martí, brownie de xocolata blanca amb salsa de gerds, és la guanyadora del concurs Mossegades del mes
Cada dijous a vespre, a partir de les 19 hores, el restaurant de l'hotel Valparaíso de Palma us ofereix la seva
Oli de Jornets ha estat premiat amb la màxima distinció atorgada a Jerusalem (Israel) en el concurs internacional d'olis TerraOlivo, amb la
Gaudiu de la gastronomia de Sant Marçal en el marc de les seves festes patronals. Aquesta localitat de Marratxí ha prepara un
Finalment la Unió Europea ha retirat la norma que obligava eliminar els setrills dels restaurants.
Un impressionant assortiment de tapes i barquetes us espera dia 21 de juny, a partir de les 21 hores als carrers de
Víctor Castillo: «La meva parella és una mica enemiga de la cuina, però sense ella no podria cuinar»
Descobrim en Víctor Castillo, un amant de la cuina i tot el que l’envolta. És l’autor del blog ‘Pumuky a la Cuina‘,
L'Ajuntament de Porreres ha organitzat per dissabte 22 de juny, a partir de les 18 hores, la primera Fira de l'Albercoc
Aquest divendres i dissabte plats tradicionals i innovadors us esperen a la Plaça Major de sa Pobla, a partir de les 19
La persona guanyadora del llibre és: Aitor F. Vallespir Rivas. Ens posarem en contacte amb tu properament.
N'Antonella Speranza és una napolitana que viu a Catalunya i que també viu enamorada de la cuina i de la pasta. Acaba

