/

Inspectors de Ramaderia i del SEPRONA tanquen un escorxador il·legal

No reunia cap tipus de condicions per al sacrifici d'animals. S'hi van trobar 25 bens en especejament i 210 de vius, com també 90 cabres vives tancades en estables

Inspectors de la Conselleria d’Agricultura i Ramaderia i agents del Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil (SEPRONA) han fet una una inspecció a una explotació ramadera ubicada a Palma, dedicada a bestiar oví i cabrum, requerits per de la Conselleria de Salut i Consum.

A la finca, hi van trobar un escorxador clandestí de bens que no reunia cap tipus de condicions per al sacrifici d’animals, a més de 25 bens en especejament i 210 de vius, com també 90 cabres vives tancades en estables.

La persona responsable de la finca no posseïa cap documentació de traçabilitat dels animals, i se’ls sacrificava sense cap mesura d’atordiment previ, en condicions higièniques sanitàries pèssimes. Això podria ocasionar un problema de salut alimentària greu per als consumidors.

Per part de la Conselleria de Ramaderia es va procedir a la intervenció de tot el bestiar oví i cabrum que hi havia a la finca. Les conselleries de Salut i d’Agricultura i Ramaderia proposaran sancions a la persona responsable de la finca.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat