Ingredients:
Per a 6 persones
- 1 kg de patates
- 3 manats de grells
- 1 manat de pastanagues
- 1 paquet de seitan
- 500 g de xítxeros (o pèsols si no sou de Manacor 😉
- 1 kg de carxofes
- Tamari
- Sèsam
- Oli d’oliva
- Fonoll fresc
- 1 all
- Sal
- Pebre bo
- Fulles de llorer
- 1 cullerada de postres de pebre bord
Elaboració:
Pelau les patates, tallau-les a trinxes i fregiu-les en oli d’oliva. Reservau-les.
Posau els xítxeros dins una olla amb un poc d’oli, dues fulles de llorer, pebre bo i un glopet d’aigua. Tapau l’olla i coueu els xítxeros durant 10 minuts. Reservau-los.- Passau per la pella el seitan, tallat a quadrets.
Tallau les pastenagues a daus petits i sofregiu-les amb una mica d’oli. Afegiu-hi els grells tallats a rodanxes fines i l’all i, per acabar, les carxofes laminades i el fonoll. Les carxofes han de quedar una mica al dente.
Per acabar, mesclau tots els ingredients una vegada siguin cuits, amaniu-los amb tamari i sèsam, rectificau de sal si és necessari i deixau-los al foc dos minuts.
A veure si us animau a cuinar-lo!


