Ingredients:

Per a 6 persones

  • 1 kg de patates
  • 3 manats de grells
  • 1 manat de pastanagues
  • 1 paquet de seitan
  • 500 g de xítxeros (o pèsols si no sou de Manacor 😉
  • 1 kg de carxofes
  • Tamari
  • Sèsam
  • Oli d’oliva
  • Fonoll fresc
  • 1 all
  • Sal
  • Pebre bo
  • Fulles de llorer
  • 1 cullerada de postres de pebre bord

Elaboració:

Pelau les patates, tallau-les a trinxes i fregiu-les en oli d’oliva. Reservau-les.

Posau els xítxeros dins una olla amb un poc d’oli, dues fulles de llorer, pebre bo i un glopet d’aigua. Tapau l’olla i coueu els xítxeros durant 10 minuts. Reservau-los.- Passau per la pella el seitan, tallat a quadrets.

Tallau les pastenagues a daus petits i sofregiu-les amb una mica d’oli. Afegiu-hi els grells tallats a rodanxes fines i l’all i, per acabar, les carxofes laminades i el fonoll. Les carxofes han de quedar una mica al dente.

Per acabar, mesclau tots els ingredients una vegada siguin cuits, amaniu-los amb tamari i sèsam, rectificau de sal si és necessari i deixau-los al foc dos minuts.

A veure si us animau a cuinar-lo!