/FarinaBaixa/Entre 30 i 60 minutsPasquaLa colomba (que en italià, significa colom) són unes postres originàries d’Itàlia que es consumeixen especialment durant la
Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu aquesta.
Un dels plats més populars de les festes de Pasqua i de la cuina de Mallorca és la freixura; coneguda arreu per
Panades de sípia, una recepta de cuina mallorquina
És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,
Els rubiols són uns dels postres tradicionals de Pasqua.
/Verdures i hortalissesMitjana/Entre 30 i 60 minutsPasquaIngredients: Per a 6 persones 1 kg de patates 3 manats de grells 1 manat de
Pasteu tots els ingredients fins que quedi una massa llisa i poseu-la a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps, agafeu porcions
Nosaltres, a casa, sempre feim un poquet la carn i els pesols per a que el temps de cocció al forn sigui
Recepta de crespells
Els crespells són uns dels postres típics de Pasqua.

