Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu aquesta.
Un dels plats més populars de les festes de Pasqua i de la cuina de Mallorca és la freixura; coneguda arreu per
Panades de sípia, una recepta de cuina mallorquina
7 mins de lectura
1 És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,
Els rubiols són uns dels postres tradicionals de Pasqua.
/Verdures i hortalissesMitjana/Entre 30 i 60 minutsPasquaIngredients: Per a 6 persones 1 kg de patates 3 manats de grells 1 manat de
Pasteu tots els ingredients fins que quedi una massa llisa i poseu-la a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps, agafeu porcions
Nosaltres, a casa, sempre feim un poquet la carn i els pesols per a que el temps de cocció al forn sigui
Recepta de crespells
1 min. de lectura
2 Els crespells són uns dels postres típics de Pasqua.