Aquest establiment va obrir l'any 2016 i ofereix una carta fresca, amb plats com hamburgueses (de sípia i de carn), amanides, calamars
La cuinera Margalida Coll ofereix a l'hotel Gran Melià de Mar una oferta culinària de qualitat, basada al 100% en el producte local
Cas Batle Negre de Banyalbufar és un local acollidor, informal i ple d'encant. Hi podeu fer des d'un pamboli, fins a uns ous amb tomàtiga
El restaurant Sa Nansa és un dels llocs on podeu menjar bon peix i marisc frescos. Són populars plats com la borrida de rajada i el bullit
Sa Pedrera des Pujol és un restaurant amb encant, ubicat en una antiga pedrera de marès de Sant Lluís
El restaurant pizzeria Can Pelut és un dels llocs clàssics per menjar al Passeig Marítim de Palma
Els arrossos i les paelles són el reclam d'aquest restaurant de Can Pastilla. La Payesita va obrir les portes l'any 1986 amb
Gelats Paco és una de les gelateries més populars de Palma. Va ser fundada l'any 1950 per Francisco Aznar i Consuelo Domenech
El restaurant Los Faroles és un dels llocs que no solen fallar per menjar un bon arròs, una bona fideuà i un bon peix o marisc fresc al Port de
Les especialitats són el peix fresc i els arrossos, com la paella mixta i la de marisc
El bar Can Piquer de Santanyí és un dels punts de trobada per als residents del municipi. Un espai on fer la
El pa, les panades, els rubiols i els crespells són l'especialitat del Forn de Reina Maria Cristina de Palma
El restaurant Voro es troba a l'hotel Park Hyatt Mallorca, a Canyamel (Capdepera) i ha rebut l'estrella Michelin 2019, un guardó ben merescut
El restaurant Can Pep Serra de la Colònia de Sant Jordi és una de les fondes més populars d'aquesta zona. És popular
El restaurant Cor Barra i Taula de Palma és l'aposta del cuiner Santi Taura per oferir els plats més populars de la cuina de Mallorca, com el variat o les coques
Raw and Grill Brasserie és l'aposta culinària de l'Hotel Cort de Palma. Plats amb aliments crus i productes fets al caliu del forn Josper són els atractius d'una proposta
Aquest restaurant de Palma ofereix una carta reduïda però ben apetitosa en un espai molt acollidor
Les tapes i la carn són els principals reclams d'aquesta taverna que dirigeix el cuiner Igor Rodríguez