Diu la llegenda que les cookies de xocolata les va inventar Ruth Graves Wakefield, la propietària d’un popular hostal restaurant americà, per
Plat principal/CarnBaixa/Més de 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: 1 espatlla de xai 1 cabeça d’alls 1 copa de vi ranci 1 copa
Recepta de tambor d’ametla
Una recepta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Una proposta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades
Mojito de maduixa
Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom
Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.
Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.
Poseu les gambes a descongelar una hora abans dins del frigorífic.
Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.
Piqueu la ceba i l’all. Fregiu-los a foc lent amb una mica d’oli.
>Talleu la lletxa, una vegada neta i estripada, a rodanxes d'un centímetre aproximadament.
Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls
Aquesta recepta és per a principiants, se’l sol anomenar “pa miracle”. No necessita temps de tova ni amassat. No necessitam cap panificadora
En una olla petita posem la xocolata i la fonem, però amb molt de compte de que no bulli. Quan la xocolata
Tallar um mango en làmines fines. Barrejar mascarpone (250 g) amb sucre glass (6 cullerades soperes). Posar la barreja de mascarpone i
A la safata del forn posem paper especial per a forn, hi anem col·locant les plaques de pasta i les empolvorem amb
Amb el batedor elèctric barregem els ous, el formatge quark, la llet, la sal i el pebre. Mentrestant mig coem, en un